Επιλογή Σελίδας

Στο Τερβίζο της Ιταλίας βρίσκεται το μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, τέως Διεθνής Διαιτητής, νυν Κομισάριος FIBA και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Τανατζής, όπου δίνει το παρών στο FIBA National Referee Instructor Clinic.

Πρόκειται για επιμορφωτικά σεμινάρια τα οποία διοργανώνει η FIBA, τα οποία αφορούν τους Εθνικούς Καθηγητές Διαιτησίας, οι οποίοι αποτελούν ουσιαστικά τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των εγχώριων διαιτητικών οργάνων και διήρκεσαν από 1 έως και 3 Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Τανατζής είναι ένας από τους μόλις τρεις Εθνικούς Καθηγητές Διαιτησίας στην Ελλάδα.

Οι καλοκαιρινές διεθνείς υποχρεώσεις για τον Γιώργο Τανατζή δεν ολοκληρώνονται στην πόλη της βόρειας Ιταλίας, καθώς έχει οριστεί να δώσει το παρών και σε δύο διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 3 έως και τις 7 Ιουλίου θα βρεθεί στο Κισινάου της Μολδαβίας ως Κομισάριος των αγώνων της 3ης Κατηγορίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων, ενώ από 22 έως και 27 Ιουλίου στην Πρίστινα του Κοσσόβου, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της 3ης Κατηγορίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων ως FIBA Instructor, που σημαίνει ότι θα παρατηρεί και θα επιμορφώνει τους διαιτητές του τουρνουά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This