Επιλογή Σελίδας

Ολοκληρώθηκε η πεντάωρη σύσκεψη της Διοίκησης του Γιώργου Σταμάτη με τους συνεργάτες του (παλαιοί και νέοι) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου, σε δύο δόσεις, πρώτα στην Έλαφο και έπειτα στη γνωστή Ταβέρνα – Ουζερί ”Το Λυχνάρι” στο κέντρο της πόλης (Χορηγός του Ταύρου) μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Η βοήθεια που θα έχει ο Πρόεδρος από μέλη που τίμησαν την φανέλα της ομάδας σε διάφορα πόστα θα είναι πολύτιμη, με ποδοσφαιρικό επίπεδο για πρωταθλητισμό.

Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο πολύπειρος Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της ομάδας, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Οι επαφές με τον Χρήστο Βελώνη ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και απλά περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα την υπογραφή του συμβολαίου.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές, ο κορμός δεν θα αλλάξει, καθώς οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα του Ταύρου, ενώ η ενίσχυση θα είναι σημαντική.

Τέλος, οι πληροφορίες που έχουμε για την φυγή τριών βασικών παικτών, καλό θα είναι να το σκεφτούν πρώτα καλά και να μην παίρνουν αέρα τα μυαλά τους σε αυτά που τους τάζουν. Στο τέλος θα εκτεθούν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This