Επιλογή Σελίδας

Επίσημα θέλησε να αποχαιρετήσει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες στο σύλλογο για την επιτυχημένη συνεργασία των δυο πλευρών που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Η ανακοίνωση: Θα ήθελα από τη μεριά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, όπως αυτές εκφράστηκαν με το εγκάρδιο δημοσίευμα στον τοπικό τύπο.

Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δε θα μου επιτρέψουν να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας ώστε να βοηθήσω όπως αυτό ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ και όπως ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ευχαριστώ πάνω από όλα, τον Πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Γαβρίδη, τον Γιάννη Τρελλόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη στήριξή τους στην ομάδα τη φετινή χρονιά, παρά τις επαγγελματικές και καθημερινές τους υποχρεώσεις!

Παράλληλα, τον αδελφό μου, Οικονόμου Διονύσιο, τον Πέτρο Κιάφα και τον Μιχάλη Καρυπίδη για την καθοριστική τους συμβολή στην άνοδο της ομάδας.

Αφήνω τελευταία τη δυνατή σχέση και το μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες της φετινής χρονιάς στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ειδικά την παρέα που συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια.

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω συνιστωσών. Ο καθένας από την πλευρά του συνέβαλε τα μέγιστα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Εις το επανιδείν!

Γιώργος Οικονόμου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This