Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Έχοντας φτάσει πλέον στην τελική ευθεία για τη μεγάλη και πολυπόθητη έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι εθνικές ομάδες κάνουν κάποιες τελευταίες δοκιμές για να βρεθούν σε λίγες ημέρες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Απόψε στο στάδιο της Lyon, οι Tricolores υποδέχονται τις Ηνωμένες Πολιτείες.

France – USA     @ Groupama Stadium, Lyon

Τρίτο και τελευταίο φιλικό λοιπόν για την ομάδα του Didier Deschamps που επέλεξε ομάδες που δεν έχουν πάρει την πρόκριση για τα γήπεδα της Ρωσίας, για την προ-μουντιαλική της προετοιμασία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο νίκες σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις, την ώρα που η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών μετρά μία νίκη (επί της Βολιβίας) και μία ήττα (από την Ιρλανδία) στο αντίστοιχο διάστημα.

Τι θα επιλέξουμε
Αναμένουμε έναν αγώνα, που θα μοιάζει περισσότερο με γιορτή ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρά ένα σοβαρό τεστ που θα μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Οι Tricolores έχουν καλύτερη ομάδα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επικρατήσουν και το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε και αρκετά γκολ. Με εναλλακτική λοιπόν το over, θα πάμε στην επιλογή των γκολ και στα δύο 45λεπτα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Match Amical
22:00 France – USA Goal in Both Halves (1.53) 0-1 HT / 1-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This