Επιλογή Σελίδας

Ο Σάκης Μπίνιας, συνοδευόμενος από τους Παναγιώτη Διακουμάκο και Σταύρο Διαμαντόπουλο, έστειλε τελεσίγραφο εκλογών για την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που θα κάνει η παράταξη που εκπροσωπεί.

.

Αρχικά ανέφερε:

«Έχουμε μια πανίσχυρη ομάδα και έχουμε αποφασίσει να εμπλακούμε διοικητικά στον Πιερικό. Το τελεσίγραφο που στέλνω εγώ είναι ένα.. Εάν δεν γίνει έως την επόμενη Παρασκευή 15/6 εκλογική Γενική Συνέλευση, εγώ σαν Σάκης Μπίνιας παραιτούμαι από όλα. Δεν έχω ξανά δει συμβούλιο να τους παρακαλάς να κάνουν ΔΣ, να συζητήσουν και οι 15 τα προβλήματα και να μην το κάνουν. Δεν με ενδιαφέρει η συμπεριφορά τους, ούτε τι λένε, αυτό είναι το τελεσίγραφο. Εμείς έχουμε στόχο να πάρουμε την ομάδα, το πρώτο θέμα είναι η οργάνωση, να φτάσουμε στα ύψη τον Πιερικό, όχι σαν όνομα, αλλά σαν επιχείρηση γιατί πλέον όλα έχουν μετατραπεί σε επιχειρήσεις. Μια επιχείρηση για να φτάσει ψηλά θέλει οργάνωση, θέλει γνώση, θέλει μόρφωση. Δεν νομίζω να ξέρει το νυν διοικητικό Συμβούλιο τι σημαίνει ο όρος Διοικητικό συμβούλιο, τμήμα γραμματείας, γραφείο τύπου, γραφείο ενημέρωσης, γραφείο φιλάθλων, τμήμα λογιστηρίου, τμήμα αγωνιστικού προσωπικού, νομικού συμβούλου, χορηγίες, εισιτήρια διάρκειας κλπ. Εμείς θέλουμε να πάμε το Πιερικό ψηλά, να γεμίσει το γήπεδο με κόσμο και να μιλάνε όλοι για αυτή την ομάδα».

Για την περσινή διοίκηση δήλωσε:

«Υπάρχει μια νόμιμη διοίκηση διαρκείας 2 ετών. Η χρονιά η περσινή τι έδειξε; Έδειξε αστάθεια και αδυναμία και ότι δεν υπάρχει μέλλον. Εάν σας ευχαριστεί αυτό το θέμα κακώς ήρθαμε εδώ και έχουμε εμπλακεί εμείς. Εμείς δίνουμε την ελπίδα και το μέλλον».

Για την παράταξη που εκπροσωπεί:

«Πρώτον, στη παράταξη μου είναι άτομα τα οποία δεν είναι παρευρισκόμενοι, είμαστε άνθρωποι καταξιωμένοι στη κοινωνία, είναι γνώστες των αθλητικών θεμάτων, αγαπάνε τον Πιερικό. Δεύτερον, υπάρχουν επιχειρηματίες οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον να με στηρίξουν οικονομικά. Ονόματα δεν θα ανακοινωθούν. Υπάρχει εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπο μου, ο οποίος θα συνεισφέρει».

Για το πως θα προκληθούν εκλογές:

«Εμείς δεν μπορούμε να προκαλέσουμε τίποτα, εμείς ήρθαμε να ενημερώσουμε το ενδιαφέρον μας και τη θέση μας δια του τύπου και ίσως η πίεση που θα ασκηθεί να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα και να οδηγηθούμε σε συνέλευση. Το νυν ΔΣ θα επισημάνει το εάν μπορεί να συνεχίσει ή όχι και τη νέα χρονιά. Η πίεση που θα ασκηθεί μέσα από εσάς (τα ΜΜΕ) ίσως στείλει κάποια μηνύματα».

Για το αν θα υπάρχει ενδιαφέρον σε περίπτωση που παραμείνει η νυν διοίκηση:

«Εμένα με νοιάζει να ξέρω αυτοί οι άνθρωποι τι κακό έχουν προξενήσει, ή πόσο πληγωμένη θα είναι η ομάδα μέχρι τότε, το κλίμα εμπιστοσύνης προς όλους, γι’ αυτό δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές Δεκεμβρίου με τίποτα, επίσης δεν ξέρω αν στη πολιτική τους είναι αν θέλουν να διαλύσουν τον Πιερικό! Θα κριθώ αν πάρω την ομάδα από την αρχή της σεζόν, δεν θα κριθώ αν τη πάρω στο τέλος».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This