Επιλογή Σελίδας

Την αποχώρησή του από το προπονητικό τιμ του Πιερικού ανακοίνωσε ο Γιάννης Συμεωνίδης, με σχετική του δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσω αυτή της δημοσίευσης, ο Γιάννης Συμεωνίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές με τους οποίους δούλεψε την περίδο της παραμονής του στους Μελανόλευκους, καθώς και την Διοίκηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

“Είναι κάποιες φορές που τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψεις αυτό που αισθάνεσαι. Είναι για μένα μία απόφαση δύσκολη, αλλά ήρθε πάλι η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα στην όποια οφείλω σε μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι σήμερα.

Ήταν μία χρονιά με πολλές αντιξοότητες, αλλά σταθήκαμε όρθιοι και υπερασπιστήκαμε το όνομα και την ιστορία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα αυτήν τη χρόνια, τους τερματοφύλακές μου, το μεγάλο αρχηγό και άνθρωπο, Δημήτρη Παπατολίκα, τον τρελό του χωριού αλλά και μελλοντικό νούμερο ένα της ομάδας, Ηρακλή Τοπουζλή, τον Χρήστο Τσιαμπέρα, ένα τερματοφύλακα εργάτη και την αδυναμία μου και τρομερά εξελίξιμο Βενιαμίν της παρέας, Γιάννη Ράντο.

Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες προπονητές, Τάσο Ιωαννίδη, Νίκος Θεοδοσιάδη, Γιώργο Καμπερίδη, τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, τον Λεωνίδα Μπίλλη, τον παλαίμαχο και μεγάλη δόξα της ομάδας, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και το γυμναστή, Γιάννη Χατζηπουργάνη. Ήταν όλοι τους ξεχωριστοί κι έβαλαν ένα λιθαράκι για την πραγματοποίηση του στόχου μας.

Τέλος, να ευχαριστήσω και τη Διοίκηση του Γιώργου Κοκαβίδη, τον Λάκη Κουρνούτη, τον Αχιλλέα Ιωακειμίδη, αλλά και ιδιαίτερα το δάσκαλο στα σχολεία αλλά και στη ζωή, Βασίλη Τσακιρίδη.

Εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη για τη νέα χρονιά.

Πιερικός στα εύκολα, Πιερικάρα στα δύσκολα.

Καλό καλοκαίρι”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This