Επιλογή Σελίδας

Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ενίσχυσή του εν όψει της νεάς ποδοσφαιρικής σεζόν και της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Έτσι, οι πρωταθλητές Πιερίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κώστα Νταμπαλάκη. Ο 22χρονος μέσος μετά από παρουσία τριών ετών στην ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, εντάσσεται στον Αχιλλέα. Ο Νταμπαλάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Ποντίων ενώ πριν τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου αγωνίστηκε και στην ομάδα του Ταύρου Ελάφου.

Η ανακοίνωση:“Η διοίκηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Νταμπαλάκη. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής εντάσσεται στην ομάδα μας μετά από παρουσία τριών ετών στην ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και στον Ταύρο Ελάφου. Ευχόμαστε στον Κώστα Νταμπαλάκη υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Οι μετεγγραφικές κινήσεις του Αχιλλέα δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ, με τη διοίκηση του Γιώργου Γαβρίδη να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This