Επιλογή Σελίδας

Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στις 16:00 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Παντελεήμονα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 15 μαθητές – μαθήτριες από τους οποίους οι έντεκα ήταν από το Δημοτικό Σχολείο Νέου Παντελεήμονα Πιερίας, ο ένας από το Δημοτικό Σχολείο Πλαταμώνα ενώ οι υπόλοιποι τρεις ήταν από το Γυμνάσιο Πλαταμώνα.

Οι σκακιστικοί αγώνες έγιναν σε ευρύχωρη και άνετη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Νέου Παντελεήμονα Πιερίας ενώ οι σκακιστές μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Οι σκακιστές συμμετείχαν σε μια μεγάλη γιορτή που οργάνωσε άριστα το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέου Παντελεήμονα Πιερίας.

Στους αγώνες υπήρχε μεγάλο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλό επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν.

Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.

ΟΙ ΟΚΤΩ ΠΡΩΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ:

1ος: ΛΑΒΔΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

(Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

2ος: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

(Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚ.- ΔΗΜ. ΣΧ. Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

3ος: ΧΑΛΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

(ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤ. – ΔΗΜ. ΣΧ. Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

4ος: ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΝΑΣΟΣ

(Δ΄ ΔΗΜΟΤ. – ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

5ος: ΣΙΑΣΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

(Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

6ος: ΛΙΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

(Α΄ ΔΗΜΟΤ. – ΔΗΜ. ΣΧ. Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

7ος: ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

(Γ΄ ΔΗΜΟΤ. – ΔΗΜ. ΣΧ. Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

8ος: ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

(Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

Μετά το τέλος των αγώνων του τουρνουά, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέου Παντελεήμονα Πιερίας δόθηκαν χρυσά μετάλλια σε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά σκάκι, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγάπη των ανθρώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέου Παντελεήμονα Πιερίας οι οποίοι δίνουν την ψυχή τους κάνοντας με απέραντη προθυμία και διάθεση ό,τι καλύτερο μπορούν, έχοντας πάντα θετική ανταπόκριση και διαθέτοντας μέρος του προσωπικού τους χρόνου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά, τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στη πραγματοποίησή του.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This