Επιλογή Σελίδας

Για έναν ολόκληρο μήνα θα προβληθούν 57 εκπομπές σε Novasports24HD, Novasports.gr και στα social media. Κλήρωση για άλμπουμ της Panini. Μεγάλος διαγωνισμός με έπαθλο ένα ταξίδι στη Μαδρίτη και εισιτήρια του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ για το International Champions Cup.

Το Μουντιάλ της Ρωσίας ετοιμάζεται για τη… σέντρα την Πέμπτη 14 Ιουνίου και η Nova για έναν ολόκληρο μήνα θα βάλει τους συνδρομητές, τους followers και τους φιλάθλους στο ρυθμό της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου στον κόσμο!

Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, θα προβληθούν μετά την λήξη κάθε αγώνα, 57 ημίωρες εκπομπές «Live Now Mundial – Fan Zone» στο Novasports24HD, στο Web TV του Νovasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV) καθώς και σε Facebook & YouTube, με κύρια χαρακτηριστικά την ενημέρωση και την ψυχαγωγία ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Όλοι οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports θα παρελάσουν από το studio της Nova στην Κάντζα με σχόλια, στατιστικά στοιχεία και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Μέσω του Novasports.gr σε Web TV, Facebook & YouTube θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία από το πρωί έως αργά το βράδυ μετά το τέλος των αγώνων, σχολιάζοντας, συζητώντας και προβλέποντας αποτελέσματα και επόμενες κινήσεις των ομάδων.

Καθημερινά οι φίλαθλοι που θα συμμετέχουν με comments μέσω των social media στις εκπομπές, θα μπαίνουν στην κλήρωση για δύο συμπληρωμένα άλμπουμ αυτοκόλλητων της εταιρίας Panini. Παράλληλα, ένας μεγάλος διαγωνισμός πρόβλεψης των αποτελεσμάτων των παιχνιδιών θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες στην κλήρωση ενός ταξιδιού στην Μαδρίτη στις 12 Αυγούστου όπου ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του τουρνουά International Champions Cup στο Στάδιο Wanda Metropolitano.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This