Επιλογή Σελίδας

Στην Κοπεγχάγη βρίσκεται ο Βασίλης Τσερνισώφ,  οποίος διανύει τη δεύτερή του σεζόν στο Tønsberg της Νορβηγίας και στα τμήματα υποδομής του TNT Towers.

Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Δανίας, ως βοηθός προπονητή της U15 της Εθνικής Νορβηγίας, η οποία συμμετέχει στο Copenhagen Invitational, το οποίο είναι ένα ευρωπαϊκό καλοκαιρινό τουρνουά, το οποίο έχει ως αντικειμενικό σκοπό την απόκτηση εμπειριών και τη βελτίωση των νεαρών αθλητών και κατ’ επέκταση των εθνικών ομάδων οι οποίοι βρίσκονται ηλικιακά στον προθάλαμο των επίσημων διοργανώσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Το Copenhagen Invitational ξεκίνησε το 2008, ως ένα τοπικό τουρνουά και πλέον υποδέχεται και φιλοξενεί αθλητές από περισσότερες από τριάντα χώρες.

Αν μη τι άλλο, η κλήση του Βασίλη Τσερνισώφ στο προπονητικό τιμ της Εθνικής Νορβηγίας, είναι ενδεικτική του έργου που παράγει ο νεαρός προπονητής, του οποίου το έργο τυγχάνει αναγνώρισης στην Νορβηγία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Κ15 της Νορβηγίας θα αντιμετωπίσει στο Group C ομάδες από την Δανία, την Σουηδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This