Επιλογή Σελίδας

Από πέντε αθλητές και μία αθλήτρια θα εκπροσωπηθεί το ελληνικό τζούντο στους μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα, με τον Θόδωρο Τσελίδη να αποτελεί το βαρύ πυρβολικό της ΕΘνικής.

Ο πρωταθλητής των 90κ. διεκδικεί το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στην τέταρτη διεθνή διοργάνωση της καριέρας του. Ο 21χρονος Τσελίδης έχει ξεκινήσει πολύ εντυπωσιακά με δύο χάλκινα μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις (ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και γκραν πρι) αλλά και μία πέμπτη θέση (γκραν πρι) στην πολύ γεμάτη και δυνατή κατηγορία των 90κ. Στην Ταραγόνα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου καθώς το μόνο που του λείπει (αν και δεν το έχει δείξει ακόμα) είναι η εμπειρία από μεγάλους αγώνες.

Δυνατό χαρτί της ελληνικής ομάδας και ο Αλέξης Ντανατσίδης στα 81κ. που έχει επανακάμψει. Στο γκρν πρι του Χόχοτ της Κίνας ήταν εξαιρετικός και θα είναι και αυτός μεταξύ των διεκδικητών μεταλλίου στην Ταραγόνα.

Την αποστολή συμπληρώνουν τέσσερις νεαροί τζουντόκα. Ο Λευτέρης Παναγιώτου στα 66κ., ο Γιώργος Μαλλιαρόπουλος στα 100κ., ο Δημήτρης Τσουμήτας στα +100κ. και η Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου στα 48κ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This