Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Στον χορό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνει σήμερα και η ομάδα των Tricolores ανοίγοντας μάλιστα την αυλαία του τρίτου ομίλου το μεσημέρι. Πάμε να τους δούμε:

France – Australia     @ Kazan Arena

Group C

Με το δεξι θα επιδιώξουν να μπουν στη διοργάνωση, Tricolores και Kangaroos, σήμερα το μεσημέρι ανοίγοντας την αυλαία όχι μόνο του ομίλου στον οποίο συμμετέχουν, αλλά και της σημερινής ημέρας.

Αμφότερες ικανοποίησαν με τα αποτελέσματά τους στα φιλικά προετοιμασίας- αν και είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα σε ό,τι αφορά το επίσημο κομμάτι. Είναι βέβαια κάτι παραπάνω από γνωστό ότι η πρεμιέρα είναι πολύ κρίσιμη, καθώς με θετικό αποτέλεσμα τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.

Τι θα επιλέξουμε

Η αναμέτρηση έχει φαβορί στο θεωρητικό της κομμάτι κι αυτό δεν είναι άλλο από την ομάδα του Didier Deschamps. Θα έχουν τον πρώτο λόγο και -εύκολα ή δύσκολα- θα ξεκινήσουν θετικά στη διοργάνωση. Μια πρεμιέρα όμως πάντα κρύβει παγίδες και δεν αναμένουμε να έρθει νίκη με πολύ μεγάλη έκταση στο σκορ. Αυτό θα αποτυπωθεί και στην πρότασή μας που θα είναι ο συνδυασμός του άσο με το να σημειωθούν έως τέσσερα γκολ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
World Cup – Group C

13:00 France – Australia 1 & Under 4.5 Goals (1.53) 2-1 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This