Επιλογή Σελίδας

Ο Κώστας Νικολαϊδης τόνισε πως οι δεσμοί που τον συνδέουν με τον Αιγινιακό είναι πιο μεγάλοι από κάθε συμφωνία.

Ο Κώστας Νικολαΐδης είχε το Σάββατο (16/06) ραντεβού με τη διοίκηση του Αιγινιακού για την οριστικοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας, αλλά τελικά προέκυψαν θέματα και οι δύο πλευρές δεν συνεχίζουν μαζί.

Το τελικό ραντεβού συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας του Κώστα Νικολαΐδη με την διοίκηση του Αιγινιακού εξελίχθηκε σε ναυάγιο. Το πρωί του Σαββάτου (16/6), ο πρόεδρος Βασίλης Ζήρνας και ο χρηματοδότης Φώτης Τσουγγαρής συναντήθηκαν στο Αιγίνιο με τον Έλληνα προπονητή ώστε να κλείσουν το θέμα της συνεργασίας τους, αλλά μετά από διαφορές σε διάφορα σημαντικά θέματα διαπίστωσαν πως το καλύτερο θα ήταν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους.

«Παραμένουμε φίλοι», ήταν η κύρια ατάκα του Κώστα Νικολαΐδη μετά το τέλος του ραντεβού των δύο πλευρών. «Υπήρξε η τελική συνάντηση με τους βασικούς ανθρώπους της ομάδας του Αιγινιακού για την επέκταση της συνεργασίας μας. Στην πορεία των συζητήσεων διαπιστώσαμε πως το καλύτερο θα ήταν να μην ολοκληρωθεί η αρχική προοπτική για να παραμείνω στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν.

Η πορεία μου και το δέσιμό μου με την ομάδα του Αιγινιακού είναι τόσο δυνατοί που δεν μπορούν να επηρεαστούν από οτιδήποτε. Είμαι κοντά στην ομάδα και παραμένουν οι φιλικοί δεσμοί με τους ανθρώπους που τρέξαμε μαζί τους τελευταίους μήνες».

Πηγή: Football League News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This