Επιλογή Σελίδας

Του Αντώνη Χατζηιωάννου

Την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Πυδναϊκός, καθώς η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Μπαλαμπάνη.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, έμεινε ελεύθερος μετά από μία πολύ καλή σεζόν με τον Μακεδονικό Νέας Εφέσου, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Κίτρους και θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό «χαρτί» στα χέρια του τεχνικού διδύμου Παναγιώτη Σαρπότα – Σταύρου Κουιμτζίδη.

Η απόκτηση του Κώστα Μπαλαμπάνη δείχνει ότι ο… πήχης για τη νέα σεζόν έχει τεθεί ψηλά, ενώ η διοίκηση του Πυδναϊκού βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλα δυνατά ονόματα με θητεία στις μεγάλες κατηγορίες της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πυδναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μπαλαμπάνη. Ο Κώστας Μπαλαμπάνης είναι 30 ετών και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας τη σεζόν 2008-09 και της Δ’ Εθνικής τη σεζόν 2009-10. Στη Δ’ Εθνική αγωνίστηκε και με τη φανέλα του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς τη σεζόν 2010-11, ενώ τη σεζόν 2011-12 κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας με τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Στη συνέχεια επέστρεψε στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Μακεδονικός Νέας Εφέσου.

Η διοίκηση του Πυδναϊκού τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This