Επιλογή Σελίδας

Ο Στέφανος είχε μια καλή ευκαιρία για να βρεθεί στον 2ο συνεχόμενο προημιτελικό και 6ο στο 2018, είχε όμως απέναντί του και έναν εξαιρετικό Denis Kudla, που ήταν συνεπής και πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να πετύχει μια δίκαιη νίκη με 6-3, 6-4 επί του Έλληνα τενίστα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Αμερικανός τελείωσε τον αγώνα με 33 winners και 23 αβίαστα λάθη, σε αντίθεση με τον Στέφανο, που είχε 22 winners και 27 λάθη. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι χαμένες ευκαιρίες του νεαρού Έλληνα τενίστα, που δεν αξιοποίησε κανένα από τα 4 break points που είχε στο 2ο σετ.

Ο Kudla αντίθετα είχε μόνο 3 break point στο ματς και παρόλα αυτά κατάφερε να “σπάσει” 2 φορές το σερβίς του Στέφανου, μια σε κάθε σετ, για να πάρει κι αυτή την straight sets νίκη. Kαι στα 2 games που υπέστη break, ο Στέφανος έχασε game points!

Αυτή ήταν η 4η νίκη για τον Kudla στο τουρνουά, καθώς ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά του. Ο 25χρονος Αμερικανός, Νο. 109 στην παγκόσμια κατάταξη, πραγματοποιεί πολύ εντυπωσιακό τουρνουά, καθώς έχει 8-0 σετ σε 4 αναμετρήσεις στο Halle και θα είναι στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Dominic Thiem και Yuichi Sugita.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This