Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός είναι ο 18ος προορισμός του Απόστολου Χαραλαμπίδη από το 2010, όταν και βρέθηκε για πρώτη φορά στους πάγκους.

Ο πρώην τεχνικός της Βέροιας (ήταν 13 συνολικά παιχνίδια) και του Πανσερραϊκού (κατέγραψε 12 ματς) συμφώνησε με τη διοίκηση του Αιγινιακού, θεωρώντας ότι η τύχη του θα είναι διαφορετική σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, όταν συνάντησε τρομακτικά οικονομικά προβλήματα και στις δύο ομάδες.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά από τη συμφωνία του τοποθετήθηκε στη Metrosport για τους λόγους, τους οποίους επέλεξε την ομάδα της Πιερίας.

«Ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος ξέρουν από ποδόσφαιρο. Διαπίστωσα ότι έχουν όρεξη για δουλειά και θέλουν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα, με κράμα έμπειρων και κυρίως νέων παικτών. Το Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο φέτος. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την οποία μου έδειξαν», είπε αρχικά και συνέχισε.

Στη συνέχεια, ο Χαραλαμπίδης σημείωσε: «Πρόκειται για σύλλογο υγιή. Αλλωστε, δεν θέλω να περάσω αυτά, που πέρασα πέρσι. Σημαντικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο να υπάρχει οικονομική υγεία. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να αξιολογήσουμε το ρόστερ και να καταλήξουμε στους κατάλληλους παίκτες για να δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα, η οποία να έχει τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσει», κατέληξε ο 48χρονος τεχνικός.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This