Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία της 2ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο σήμερα, με τους Tricolores του Didier Deschamps να αντιμετωπίζουν το Peru με μοναδικό στόχο τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα τους σφραγίσει την πρόκριση και σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον όμιλο. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

France – Peru     @ Ekaterinenburg Arena, Ekaterinenburg

Group C

Τι έκαναν στην πρεμιέρα
Οι δύο ομάδες προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους στην εναρκτήρια αναμέτρηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έστω και αν συνοδεύτηκαν από διαφορετικά αποτελέσματα. Οι λατίνοι κυριάρχησαν της Δανίας στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με το χαμένο πέναλτυ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και -παρά τις αρκετές τελικές φάσεις- έφυγαν χωρίς βαθμό κάνοντας πολύ δύσκολη την αποστολή τους στη συνέχεια.
Από την άλλη πλευρά η Γαλλία δίχασε με την εικόνα της καθώς επικράτησε δια πυρός και σιδήρου της Αυστραλίας με 2-1 ανοίγοντας το σκορ με πέναλτυ στο δεύτερο ημίχρονο και παίρνοντας τη νίκη στο τελευταίο τέταρτο, δείχνοντας με τη σειρά της ότι θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ για να διεκδικήσει οτιδήποτε στη φετινή διοργάνωση.

Τι θα επιλέξουμε
Θεωρούμε ότι το φαβορί -που είναι η ευρωπαϊκή ομάδα- ψημένη σε τέτοιες καταστάσεις και παραστάσεις, δεν θα ρισκάρει και θα δώσει το 100% για τη δεύτερη νίκη, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι περιμένουμε μια θελκτική εμφάνιση και πάλι. Δεδομένου ότι ακόμη καμία ομάδα δεν έχει βρει ρυθμό σε αυτή τη διοργάνωση, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό και εδώ. Οι Tricolores θα πάρουν τη νίκη, όχι όμως με μεγάλη έκταση στο σκορ. Θα επιλέξουμε το συναδυασμό του άσου με το under 4.5, με πολλές πιθανότητες και στο under 3.5 για όποιον ζητά μεγαλύτερες αποδόσεις.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
FIFA World Cup – Group C
18:00 France – Peru 1 & Under 4.5 Goals (1.75) 1-0 FT

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This