Επιλογή Σελίδας

Του Αχίλλειου Έξαρχου

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αιγινιακού, άμεσα έτρεξαν οι εξελίξεις όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Βασίλη Ζήρνα, μετά τις επίσημες υπογραφές με τον νέο προπονητή, προχώρησε σε ντεμαράζ συμφωνιών με ποδοσφαιριστές του περσινού βασικού κορμού. Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιήθηκε, οκτώ παίκτες της περσινής ομάδας θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα περίοδο, αφού έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Πετρούση, Ιβάν Πέριτς, Σάββα Τοπαλίδη, Γιάννη Τσολακίδη, Στέφανο Πολύζο, Νίκο Ζούρκο, Θωμά Παπαδόπουλο και Αναστάσιο Στόικο. Παράλληλα, στη διάθεση της διοίκησης για συζητήσεις παραμονής με την ομάδα βρίσκονται και οι Γιάννης Καραγκιόζης, Γιώργος Σοφιάνης, Γιώργος Ταουσάνης και Μάρκος Προσκυνητόπουλος.

Παράλληλα, μαζί με τις υπογραφές του Απόστολου Χαραλαμπίδη, οριστικοποιήθηκε και το τιμ των συνεργατών του έμπειρου προπονητή στον πάγκο του Αιγινιακού. Όπως ανακοινώθηκε, άμεσος συνεργάτης του Χαραλαμπίδη αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μπέλας, ο οποίος θα έχει και χρέη γυμναστή στην ομάδα. Πρόκειται για τον προπονητή, υπό την τεχνική καθοδήγηση του οποίου η Θύελλα Περιστερώνα κέρδισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ. Παράλληλα, στο τεχνικό τιμ του Αιγινιακού παραμένει και ο Άγγελος Φοιρός, ο οποίος θα εκτελεί χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This