Επιλογή Σελίδας

Την τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Μακρυγιάλου ανέλαβε ο Βαγγέλης Μύθυμης ο οποίος τη σεζόν που τελείωσε βρέθηκε αρχικά στον πάγκο της Αναγέννησης Σφενδάμης και στη συνέχεια στις Νεφέλες Κατερίνης.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με επαγγελματικές ομάδες, εκτός από αυτές των τοπικών ενώσεων Πιερίας και Μακεδονίας.

Ο Βαγγέλης Μύθυμης είναι προπονητής που δουλεύει πολύ με τα νέα παιδιά, το έργο του γνωστό και μάλιστα με πολλές επιτυχίες στην πλούσια καριέρα του.

“Στόχος του Κεραυνού Μακρυγιάλου για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στη Β΄κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Έχουμε παίκτες, όλοι τους είναι σε μικρή ηλικία και με προπονητή τον Βαγγέλη Μύθυμη, πιστεύω στο τέλος να τα καταφέρουμε”. Αυτά τόνισε ο πρόεδρος του Κεραυνού Ζάχος Παναγιωτίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Όσο για την ιστορική ομάδα της Βόρειας Πιερίας, παλαιότερα από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις της ένωσής μας, είχε διεκδικήσει την άνοδό της στην άλλοτε Δ΄ εθνική – σημερινή Γ΄ εθνική κατηγορία-  με αντίπαλο τον Ατρόμητο Κατερίνης.

Σήμερα, απλά θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο.

Καλή σας επιτυχία!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This