Επιλογή Σελίδας

Με τους Χάρη Καμπερίδη και Αντώνη Τσικαδέρη ενισχύεται ο ΓΑΣ Σβορώνου εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο ερχομός των δυο ποδοσφαιριστών αναμένεται να δώσει ποιότητα στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι της ομάδας και να προσφέρει περισσότερες λύσεις στον νεαρό τεχνικό, Δημήτρη Παυλίδη, ο οποίος άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες των δυο νέων αποκτημάτων. Ο Καμπερίδης αποχώρησε πρόσφατα από την Ακαδημία Πλαταμώνα ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΑΕ Καρίτσας, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Εθνικό Κατερίνης ενώ ο Τσικαδέρης αγωνιζόταν στον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας και πιο πριν έχει παίξει σε Ακαδημία Πλαταμώνα, Πύδνα Κίτρους, Βατανιακό και Πιερικό.

Ανανέωση για έξι

Παράλληλα, στην ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου συνεχίζουν και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο τερματοφύλακας Γιάννης Σακελλαρίδης, οι αμυντικοί Νίκος Βούλγαρης, Θάνος Τριανταφύλλου και Βασίλης Σκαμπαρδώνης, ο αμυντικός μέσος Δημήτρης Ζώβληκας και ο επιθετικός Βασίλης Ταφραλής.

Έπεται συνέχεια

Το “παζλ” του έμψυχου δυναμικού εν όψει της νέας σεζόν δεν έχει σχηματιστεί για την ομάδα του ΓΑΣ, με τους διοικούντες να έχουν συμφωνήσει με τουλάχιστο τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, για τους οποίους αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This