Επιλογή Σελίδας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Γενική Συνέλευση του ΣΦΚ Πιερικός από την οποία θα προέλθει η νέα διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός, μετά την αδυναμία της παρούσας διοίκησης να συνεχίσει και τη δεύτερη σεζόν στο “τιμόνι” της ομάδας. Συνεχής ενημέρωση (για ταχύτερη ενημέρωση απαιτείται “refresh” ή “F5”.

Στη συνέλευση υπάρχει απαρτία μιας και το παρών δίνουν περισσότερα από 75 μέλη.

Στη Γ.Σ. προεδρεύουν οι δικηγόροι Γιώργος Νατσιός και Χρήστος Ξανθόπουλος.

Θέματα Γ.Σ.

  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός από την απερχόμενη διοίκησης
  2. Προτάσεις
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για

Οικονομικός απολογισμός από την Εξελεγκτική επιτροπή (Εξίζογλου Χρήστος Σαρρής Κωνσταντίνος Παπαζήσης Αντώνιος)

Έσοδα 28.735 ευρω
Έξοδα 28.965,92 ευρώ

έλλειμα: -230 ευρώ

Παρατηρήσεις: Όλα τα στοιχεία τηρήθηκαν με τάξη και ακρίβεια

Όλες οι δαπάνες που αναγράφονται στο σχετικό βιβλίο πραγματοποίηθηκαν νόμιμα.

Το σώμα ερωτήθηκε αν εγκρίνει τον ισολογισμό. Ένσταση από το μέλος του ΣΦΚ Πιερικός, Γιώργου Λάλα. Ο αντιπρόεδρος Πασχάλης Τσιτιρόκης δεσμεύτηκε ότι αυριο το πρωί θα κατατεθούν τα 230 ευρώ. Δεν εγκρίνεται ομόφωνα, αλλά κατά πλειοψηφία αφού μειοψηφεί ο Γ. Λάλας.

Πασχάλης Τσιτιρόκης (αντιπρόεδρος ΣΦΚ Πιερικός): Δε μπορούμε να συνεχίσουμε. Ο λόγος είναι προφανής. Από το να ρισκάρουμε τις τύχες του συλλόγου και να παίζουμε με την ιστορία του, είναι πιο έντιμο να πούμε ότι δε μπορούμε να συνεχίσουμε για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το σύλλογο. Ακούσαμε πολλά αυτή τη χρονιά. Έξω από το χορό μερικά πράγματα λέγονται πολύ εύκολα. Οι επόμενοι που θα ασχοληθούν με το σύλλογο θα το ζήσουν κι αυτοί. Πέρυσι το σωματείο είχε 0 παιδιά και η ανδρική ομάδα είχε 0 δελτία. Τώρα που θα παραδώσουμε τη διοίκηση στην επόμενη, αφήνουμε έστω μια μικρή παρακαταθήκη (πάνω από 70 παιδιά στις ακαδημίες) και ένα ρόστερ με 25 ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Υπάρχει ένας κορμός και όχι ομάδα με 0 δελτία όπως παραλάβαμε εμείς και είναι στη διακριτική ευχέρεια της επόμενης διοίκησης πως θα διαχειριστεί αυτό το ρόστερ.

Για τη φετινή πορεία: Πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο της Γ’ Εθνικής με αντιπάλους που είχαν πολύ μεγαλύτερη οικονομική ευρωστεία. Είχαμε το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας.

Σωθήκαμε περήφανα. Δεν μπήκαμε σε συνδιαλλαγές.

Για το Γιώτη Διακουμάκο: Δείχνει εδώ και ενάμιση χρόνο τρομερό ζήλο να ασχοληθεί με την ομάδα. Του εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο έργο του.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε στη φετινή περίοδο. Επειδή γνωρίζω πρόσωπα από το νέο σχήμα και ξέρω ότι έχουν δυνατότητες, τους εύχομαι πραγματικά να πετύχουν στο έργο τους. 

Εμείς δεν περιμένουμε “μπράβο” και “ευχαριστώ”. Το μόνο παράπονο είναι ότι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ενώ ξέρουν τι αγώνας χρειάζεται για να σωθεί μια ομάδα όταν πέφτουν οι μισές, δεν είναι δυνατόν να κάθονται στα “στέκια” και να κάνουν κριτική. 

Κάθε καλοκαίρι, οι διοικήσεις είναι εκτάκτου ανάγκης. Αυτό γίνεται όχι γιατί είναι ιδανικό αλλά για να συνεχίσει να υφίσταται ο σύλλογος γιατί μπορεί έτσι κάποια στιγμή να βρεθεί ένας άνθρωπος με οικονομική επιφάνεια για να αναλάβει τον Πιερικό. Φέτος ξεκινάμε με διαφορετικές προσδοκίες μιάς και οι άνθρωποι της νέας διοίκησης έχουν δηλώσει ότι δε υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και εύχομαι να έλθουν πολλές επιτυχίες που θα τις πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. 

Δημήτρης Αδαμόπουλος: Έργα απερχόμενες διοίκησης: Θερμές ευχαριστίες στην κ. Βελή (γραμματεία) και στον κ. Τσακαλίδη (προπονητής ακαδημίας). Ιστοσελίδα, σταντ στην Πλατεία Ελευθερίας, παρουσίαση της ομάδας στην “Εκάβη”, συμμετοχή στη Βιοτεχνική Έκθεση. Β’ ομάδα Πιερικού που αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα. 

Πρόταση προς την ΕΠΣ Πιερίας: Να μετέχει ο ΣΦΚ Πιερικός με αγωνιστικό τμήμα (Β’ ομάδα) στη Β’ ΕΠΣ Πιερίας για να υπάρχει αγωνιστικός ρυθμός.

Ζητώ θερμό χειροκρότημα στο Βασίλη Τσακιρίδη που έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο από όλους μας. Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση. 

Βασίλης Τσακιρίδης: Δε θα είμαι υποψήφιος τη νέα σεζόν. Ευχαριστώ όσους ζήτησαν να συνεχίσω να προσφέρω στον Πιερικό, θέλω όμως να σεβαστούν την επιθυμία μου. 

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Γιώργο Κοκαβίδη, όλα τα μέλη του Δ.Σ., τη γραμματεά Κατερίνα Βελή, τον Μάκη Παντζιάλα για την αφιλοκερδή προσφορά του στη δημιουργία της ιστοσελίδας και γενικά στο επικοινωνιακό κομμάτι, τον προπονητή των ακαδημιών Νίκο Τσαγκαλίδη, τον Κώστα Μυστακίδη για την θαυμάσια πορεία της Β’ ομάδας, τον άνθρωπο τον αποδυτηρίων, Μιχάλη Βασιλειάδη, τον Παύλο Μαλεζά, ακούραστο εργάτη, τον Κυλικειάρχη, κ. Γιάννη, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους πιστούς και αγνούς φιλάθλους μας. 

Ο διοικητικός απολογισμός εγκρίνεται ομόφωνα, διά βοής.

Κώστας Σαρρής (προπονητής τμήματος βόλευ): Πετύχαμε την άνοδο στην Α2 κατηγορία, ενώ η ομάδα “σαρώνει” στις υποδομές. Υπάρχει η πρόταση από τον Αρχέλαο να υπάρξει συγχώνευση του τμήματος βόλευ και να δημιουργηθεί η ομάδα “Πιερικός Αρχέλαος βόλει” έτσι ώστε να υπάρξει μια δυναμική προσπάθεια που θα διατηρήσει το βόλεϊ της Κατερίνης σε υψηλό επίπεδο. Ζητούμε τροποποίηση του καταστατικού έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να συγχωνευτούν τα δυο σωματεία για να συμπεριληφθούν στη νέα ομάδα και οι παίκτες των υποδομών. 

Ο Χρήστος Ξανθόπουλος διευκρινίζει ότι δεν προβλέπεται δυνατότητα να παρθεί απόφαση από την παρούσα Γ.Σ. και θα πρέπει να γίνει νέα Γ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός για το εν λόγω ζήτημα, όπως και Γ.Σ. του Αρχελάου και να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Γιώργος Λάλας (μέλος ΣΦΚ Πιερικός – Γραμματέας ΣΦΙΠ): Θεωρώ ότι η ενδεχόμενη συγχώνευση αποτελεί μεθόδευση. Το “μοντέλο” του Πιερικού Αρχελάου στο μπάσκετ δείχνει ότι τέτοιες ενέργειες οδηγούν σε αδιέξοδο. Η συγχώνευση αυτή στο τέλος διέλυσε το πιερικό μπάσκετ, δημιουργώντας τέσσερις συλλόγους. Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος και θα καταγγείλω τη διαδικασία αυτή αν πρόκειται να προχωρήσει.

Κυριάκος Καλπακίδης (μέλος ΣΦΚ Πιερικός): Είμαι υπέρ της συγχώνευσης στο βόλεϊ. Στη συγχώνευση του μπάσκετ, είχε προηγηθεί κατάργηση του τμήματος μπάσκετ του ΣΦΚ Πιερικός, και ο νυν Πιερικός Αρχέλαος είναι προϊόν συγχώνευσης της Ολυμπιάδας με τον Αρχέλαο. Όσον αφορά στις εκλογές, σήμερα δεν ξέρουμε καν ποιοι είναι οι υποψήφιοι, κάτι που δείχνει ότι όσα λέμε για πιστή τήρηση του καταστατικού δεν ισχύει. 

Νίκος Παπαζιώγας (μέλος ΣΦΚ Πιερικός): Θα έπρεπε να έχει λυθεί το ζήτημα του βόλεϊ μέσα σε ένα λεπτό. Εφόσον δε βγαίνει οικονομικά η προσπάθεια, θα έπρεπε να αποφασίσουμε άμεσα, αν επιθυμούμε πραγματικά να υπάρχει βόλεϊ στην πόλη της Κατερίνης. 

Πασχάλης Τσιτιρόκης (αντιπρόεδρος ΣΦΚ Πιερικός): Από τη στιγμή που τα παιδιά του βόλεϊ δηλώνουν αδυναμία, θα έπρεπε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουν στη συγχώνευση. Μέχρι τώρα το τμήμα βόλεϊ λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς να έχει σχέση οικονομικά με το υπόλοιπο ταμείο του ΣΦΚ.

Γιώργος Νατσιός (προεδρείο Γ.Σ.): Μπορεί το νέο Δ.Σ. να αναλάβει ως προτεραιότητα το ζήτημα τη συγχώνευσης, έτσι ώστε να τηρηθούν οι καταστατικές διαδικασίες.

Χρήστος Ξανθόπουλος (προεδρείο Γ.Σ.): Η παρούσα Γ.Σ. εξουσιοδοτεί το νέο Δ.Σ. στην πρώτη συνεδρίαση να κάνει πρόταση τροποποίησης του καταστατικού.

Δημήτρης Κεραηλίδης: Το σχήμα είναι σε θέση να δημιουργήσει 

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Υποψήφιοι είναι 15 τακτικοί, 3 αναπληρωματικοί και 3 για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Τακτικοί:
Διακουμάκος Παναγιώτης

Μπίνιας Αθανάσιος
Χατζηκώστας Γιώργος
Τζιλίνης Θεόδωρος
Μπασμπανάς Σάκης
Ρουμελιώτης Ανδρέας
Κεραηλίδης Δημήτριος
Κεραμιδάς Βασίλειος
Ταρασιάδης Χρήστος
Ταρασιάδης Παναγιώτης
Δαδάκης Βασίλειος
Μαργαρίτης Ευθύμιος
Γιαννακός Βασίλειος
Τσαρτσιταλίδης Σταύρος
Παναγιωτίδου Κατερίνα (βόλεϊ)

Αναπληρωματικοί:
Πιπερίδης Λεωνίδας
Δαλαμήτρας Αστέριος
Βέτσος Ιωάννης

Εξελεγκτική Επιτροπή:
Χάρλας Κωνσταντίνος
Ζανέτας Λεωνίδας
Σαρρής Κωνσταντίνος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This