Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπασμπαρέλα

Μετά την ανάδειξη της ομάδας του Σάκη Μπίνια για να αναλάβει τα διοικητικά ηνία του Πιερικού στη γενική συνέλευση της Τετάρτης, οι νέοι σύμβουλοι πιάνουν πλέον δουλειά. Τα ανοικτά ζητήματα είναι ουκ ολίγα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος προορίζεται για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αφού η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά, όντας άλλωστε εξ αρχής στο διοικητικό σχήμα. Ηταν ξανά στον πάγκο του Πιερικού σε τρεις διαφορετικές περιόδους.

Ταυτόχρονα, αρχίζουν οι επαφές με παίκτες για να δημιουργηθεί ο Πιερικός της νέας χρονιάς. Οι Κραγιόπουλος και Γελαδάρης έχουν ήδη δεχθεί κρούση. Ηταν στο περσινό ρόστερ και στον Πιερικό θέλουν να τους κρατήσουν.

«Δεν το συζητάμε με τίποτα. Στόχος μας είναι η άνοδος. Υπάρχει άριστο κλίμα στην πόλη. Ευελπιστούμε στη συνολική προσπάθεια για να δούμε ξανά τον Πιερικό να πρωταγωνιστεί», υποστηρίζει και επιμένει η νέα διοικητική κατάσταση του Πιερικού. Μέχρι και αύριο, θα έχουν συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση, οπότε και θα κατανεμηθούν οι ρόλοι.

Πηγή: Liga News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This