Επιλογή Σελίδας

Την δεύτερη σεζόν του στο πρωτάθλημα της Β’  ΕΚΑΣΚΕΜ θα κάνει ο Γιώργος Σκέντος με την ομάδα του Βαφύρα.

Ο 27χρονος guard την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο οργανωμένο πρωτάθλημα και κατάφερε να πάρει τις ανάλογες εμπειρίες από αυτή την συμμετοχή του. Εμπειρίες που όπως λέει και ο ίδιος είναι πολύτιμες για την συνέχεια:

«Την σεζόν που τελείωσε κατάφερα να είμαι κομμάτι του Βαφύρα αλλά  και να πάρω και τον χρόνο συμμετοχής που μου αναλογούσε στην ομάδα. Οι εμπειρίες από αυτή την πρώτη σεζόν θα είναι οδηγός μου για την συνέχεια. Προπονητής και συμπαίκτες με έκαναν να νιώθω υπέροχα που βρισκόμουνα μαζί τους στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχω και να απολαμβάνω το άθλημα που αγαπώ μέσα από το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Την νέα σεζόν θα παλέψω για το καλύτερο της ομάδας καθώς και για την ατομική μου εξέλιξη έτσι ώστε να φανώ ακόμα πιο χρήσιμος».

Φυσικά δεν χρειάστηκε κάποια ιδιαίτερη διαδικασία για την συμφωνία μεταξύ ομάδας και παίκτη.  Η ομάδα θεωρεί τον Γιώργο μέλος της και θέλει να συνεχίσει να τον θεωρεί τέτοιο για πολλά χρόνια ακόμα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This