Επιλογή Σελίδας

Μετά από δύο χρόνια ο Χάρης Σακόγλου αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος διαγώνιος μέσω των λογαριασμών του στα social media, γνωστοποίησε ότι δε θα είναι μέλος του Δικεφάλου για την επόμενη χρονιά.

«Δυο χρόνια γεμάτα πάθος, επιτυχίες, χαρές αλλά και λύπες.. Το κεφάλαιο ΠΑΟΚ κλείνει δυστυχώς για εμένα φέτος, αν και θα ηθελα να συνεχίσω να μάχομαι για την ασπρόμαυρη φανέλα. Ευχαριστώ την ομάδα στην οποία αναδείχτηκα αλλά και ανέδειξα!! Ευχαριστώ τον κόσμο που με αγκάλιασε και την διοίκηση που με στήριξε.. Η ομάδα αυτή και ο λαός της ανήκουν πλέον στην καρδιά μου!! Ελπιζω ότι αυτό δεν είναι το αντίο… Εις το επανειδειν λοιπόν ⚫⚪ΠΑΟΚ⚪⚫!!» όπως αναφέρει.

Δυο χρόνια γεμάτα πάθος, επιτυχίες, χαρές αλλά και λύπες.. Το κεφάλαιο ΠΑΟΚ κλείνει δυστυχώς για εμένα φέτος, αν και θα ηθελα να συνεχίσω να μάχομαι για την ασπρόμαυρη φανέλα. Ευχαριστώ την ομάδα στην οποία αναδείχτηκα αλλά και ανέδειξα!! Ευχαριστώ τον κόσμο που με αγκάλιασε και την διοίκηση που με στήριξε.. Η ομάδα αυτή και ο λαός της ανήκουν πλέον στην καρδιά μου!! Ελπιζω ότι αυτό δεν είναι το αντίο… Εις το επανειδειν λοιπόν ⚫️⚪️ΠΑΟΚ⚪️⚫️!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χαρης Σακόγλου (@haris.sak8) στις

Pin It on Pinterest

Shares
Share This