Επιλογή Σελίδας

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Sofia Kenin και γνώρισε την ήττα στα 3 σετ από την ταλαντούχα Αμερικανίδα τενίστρια, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει νωρίς το ταμπλό του μονού στο Wimbledon.

Αν και προσπάθησε να επιστρέψει και να πάλεψε για την ανατροπή, η Μαρία Σάκκαρη δεν απέφυγε την ήττα από την Sofia Kenin, με 6-4, 1-6, 6-1.

Η 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια, πλήρωσε ένα κακό service game από τη γραμμή του σερβίς, για να μείνει πίσω με break στο 7ο game, με 4-3. Με love service game η Αμερικανίδα έκανε το 5-3 και λίγο αργότερα πήρε το 1ο σετ με 6-4, κρατώντας και αυτή τη φορά εύκολα το σερβίς της.

Η Μαρία πέρασε στην αντεπίθεση και ήταν πολύ βελτιωμένη στο 2ο σετ. Κέρδισε 5 games στη σειρά, δεν επέτρεψε στην Αμερικανίδα να απειλήσει το σερβίς της και έφτασε πολύ γρήγορα στο 6-1.

Η 19χρονη Kenin όμως απάντησε με παρόμοιο τρόπο, καθώς κέρδισε το επόμενο σετ στα 7 games. Απέκτησε πρώτα ένα προβάδισμα με 4-0 και η Σάκκαρη μείωσε προσωρινά σε 4-1, ακολούθησαν όμως άλλα 2 games για την Αμερικανίδα, που “κλείδωσε” τη νίκη στο 2ο match point της, έπειτα από 1 ώρα και 32 λεπτά παιχνιδιού.

Η Σάκκαρη, η οποία πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον 3ο γύρο του Wimbledon, είπε γρήγορο “αντίο” στο ταμπλό του μονού, θα παραμείνει όμως στο Wimbledon, καθώς θα λάβει μέρος και στο διπλό. Εκεί, μαζί με την Donna Vekic, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τις Xinyun Han και Luksika Kumkhum.

Η Kenin πέτυχε την πρώτη της νίκη σε Grand Slam μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τη Maria Sharapova, που θα πρέπει πρώτα να νικήσει την Vitalia Diatchenko.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This