Επιλογή Σελίδας

Διακόπηκε στο 4ο σετ εξαιτίας της βροχής η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Jared Donaldson για τον 2ο γύρο του Wimbledon, στο Court 18. Ο Έλληνας τενίστας έχει το προβάδισμα με 2-1 σετ, ο Αμερικανός όμως έκανε το break πριν ξεκινήσει η βροχή στο 4ο σετ.

Με ένα πολύ καλό ξεκίνημα, ο Στέφανος κέρδισε τα 4 από τα 5 πρώτα games της αναμέτρησης και ξεκαθάρισε την κατάσταση στο 1ο σετ, αποκτώντας ένα σημαντικό προβάδισμα με 4-1. Με love service game έφτασε στο 5-2 και με άλλο ένα κράτημα σερβίς, έκλεισε το 1ο σετ στα 9 games.

Στο 2ο σετ ο Στέφανος πέτυχε 8 άσους και “έσπασε” 2 φορές το σερβίς του Αμερικανού, μια στο 1ο game (1-0) και άλλη μια στο 7ο (5-2), για να το κατακτήσει ακόμα πιο εύκολα, με 6-2.

Ο Donaldson πήρε ιατρικό τάιμ άουτ στα μέσα του 3ου σετ, καθώς έδειχνε να πονάει στο γόνατό του, όταν όμως επέστρεψε στο γήπεδο κατάφερε να κάνει το πρώτο του break στον αγώνα, για να αποκτήσει ένα προβάδισμα με 5-3 και αργότερα να σερβίρει με επιτυχία για το 6-3.

Στο 4ο σετ o Τσιτσιπάς έφτασε κοντά στο να κάνει το break που θα τον έφερνε σε απόσταση αναπνοής από τη νίκη, όμως ο Donaldson έσβησε 4 break points και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 6ο game ο Αμερικανός έσωσε άλλη μια ευκαιρία του Έλληνα αθλητή και ισοφάρισε εκ νέου, σε 3-3.

Ο Στέφανος πλήρωσε τις 5 χαμένες ευκαιρίες του, καθώς στο 7ο game βρέθηκε σε δύσκολη θέση και ένα break point ήταν αρκετό για να χάσει το game και να γίνει το break για τον Donaldson, που πήρε το προβάδισμα με 4-3. Η βροχή, που είχε ήδη αρχίσει στο Λονδίνο, δυνάμωσε εκείνη τη στιγμή και ο διαιτητής του αγώνα διέταξε αστραπιαία την διακοπή, για να σκεπαστεί άμεσα το γήπεδο.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This