Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται και πάλι στους δέκτες μας, μετά από μια διήμερη διακοπή, και ανοίγει την αυλαία των τεσσάρων προημιτελικών ζευγαριών. Tricolores του Didier Deschamps απέναντι στους Albiceleste του Oscar Tabares.

Uruguay – France     @ Nizhny Novgorod Stadium

Οι δύο αυτές ομάδες έφτασαν λοιπόν ως εδώ και βρίσκονται πλέον μόλις δύο βήματα πριν τον μεγάλο τελικό και τρία πριν την εκπλήρωση του τεράστιου ονείρου, που είναι η κατάκτηση του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Άλλοι τις περίμεναν να φτάσουν εδώ άλλοι όχι, όμως μεγαλύτερη σημασία έχει ότι πίστεψαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές στους εαυτούς τους και πλέον όλα είναι πιθανά

Μετά την ψυχοφθόρα διαδικασία των ομίλων όπου λίγο-πολύ οι μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις δεν έπεισαν (σχεδόν καμία από τα φαβορί) με την εικόνα τους, ήρθε η φάση των 16 να μας ανταμείψει και ταυτόχρονα να γεμίσει με αυτοπεποίθηση τις δύο σημερινές αντιπάλους ότι μπορούν και πιο ψηλά. Οι εμφατικές νίκες-προκρίσεις κόντρα σε Πορτογαλία και Αργεντινή αντίστοιχα έδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκονται εδώ.

Τι θα επιλέξουμε

Αμφίρροπη και δύσκολη αναμέτρηση για αμφότερες τις δύο ομάδες, περισσότερο απ’ ότι οι αποδόσεις αντικατοπτρίζουν. Το κίνητρο και η σκοπιμότητα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και ο ρυθμός θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του παιχνιδιού. Η Γαλλία θα προσπαθήσει να τρέξει, ενώ η Ουρουγουάη να ελέγξει την ταχύτητα και τα αντίπαλα επιθετικά ατού.
Με κακή προϊστορία οι Γάλλοι κόντρα στους λατίνους, τα λίγα γκολ έχουν μάλλον τις περισσότερες πιθανότητες αν και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα πρώτα λεπτά. Για τη δική μας επιλογή, συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει κατά συνέπεια θα πάμε στο σκοράρισμα των Trcolores όπου θα περιμένουμε να σκοράρουν μία φορά (για επιστροφή πονταρίσματος) ή περισσότερες (για την επιτυχία).

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
World Cup – 1/4 Finale
17:00 Uruguay – France France Over 1 Goals (1.65) 0-2 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This