Επιλογή Σελίδας

Τις αγωνιστικές της διαθέσεις ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου έδειξε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League της Λοζάνης.

Η έμπειρη αθλήτρια ξεπέρασε τα 4,82 μ., βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Παράλληλα η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 στο Λονδίνου έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία της Αθήνας και άφησε πλέον πίσω της τις μέτριες εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,62 μ., συνέχισε με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο στα 4,72 μ., ενώ ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 4,82 μέτρα. Η Ελληνίδα στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να δει τον πήχη στα 4,88 μ., ύψος που αποτελεί μία από τις επόμενες αγωνιστικές της προκλήσεις.

Δεύτερη πίσω από την Ελληνίδα ήταν η Τζεν Σουρ, επίσης με 4,82 μ., και τρίτη με την ίδια επίδοση η Αντζέλικα Σιντόροβα. Η Ρωσίδα μαζί με την Στεφανίδη μοιράζονται πλέον την κορυφή της Ευρώπης και φαντάζουν ως φαβορί για το χρυσό στο Βερολίνο.

Στο Diamond League της Λοζάνης αγωνίστηκε και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια μας κατέλαβε την ένατη θέση με καλύτερη προσπάθεια στα 4,52 μέτρα. Η Κυριακοπούλου η οποία ξεπέρασε με την δεύτερη τα 4,42 μ. και 4,52 μ., στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 4,62 μέτρα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This