Επιλογή Σελίδας
Παρά τον δυνατό ήλιο που έκαιγε στην πλατεία Παλαιού Δημαρχείου στην Αρχαία Ολυμπία, πραγματοποιήθηκαν 11 εντυπωσιακοί αγώνες στα προκριματικά των γυναικών του Olympia Masters.
Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη, Ζούρου/Μάρκου, Μάτιου/Μπάκα και Παπαδοπούλου/Χατζηδημητρίου είναι οι τέσσερις ομάδες που πήραν το εισιτήριο για το κυρίως… μένου της Παρασκευής. 
Οι Θεσσαλονικιές Χριστίνα Παπαδοπούλου, Γεωργία Χατζηδημητρίου ήταν οι νικήτριες στο πρώτο τουρνουά Challenger του North Area Circuit και για πρώτη φορά στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, προκρίθηκαν στους αγώνες του κυρίως ταμπλό σε διοργάνωση επιπέδου Master.
«Είναι χαρά μας που παίζουμε beach volley σε μία περιοχή με τόσο σπουδαία ιστορία. Η διοργάνωση είναι πολύ καλή και φαίνεται ότι τουρνουά με τουρνουά, χρόνο με τον χρόνο τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά» δήλωσε η Γεωργία Χατζηδημητρίου και η συμπαίκτριά της Χριστίνα Παπαδοπούλου συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που για πρώτη φορά προκρινόμαστε σε κυρίως ταμπλό σε τουρνουά Masters. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για να μπορέσουμε να βρεθούμε στα τελικά του Αγίου Νικολάου».
Τα αποτελέσματα που έδωσαν την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό:
Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη – Ξηντάρα/Σιρίνινα 2-0 (21-15, 21-09)
Μπιτσοπούλου/Χρυσομαλλίδη – Ζούρου/Μάρκου 0-2 (14-21, 19-21)
Μάτιου/Μπάκα – Βλασερού/Γεωργιάδη 2-0 (21-11, 21-13)
Παπαδοπούλου/Χατζηδημητρίου – Βαρδοπούλου/Κουρτίδου 2-0 (21-16, 21-17)
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This