Επιλογή Σελίδας

Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα του Copa Chile περιλαμβάνει τρεις αγώνες για την προημιτελική φάση. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

Deportes Valdivia – Barnechea
Estadio Parque Municipal de Valdivia
Στους 6 από τους 10 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Deportes Valdivia σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 3 από τους 5 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Barnechea. Στις 13 Μαΐου συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Deportes Valdivia κι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,80.

Cobresal – CD Palestino
Estadio El Cobre
Στους 14 από τους 25 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Cobresal σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 5 από τους 7 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Palestino. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,71.

Audax Italiano – CD Huachipato
Estadio Bicentenario Municipal de La Florida
Στους 6 από τους 8 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Audax Italiano σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 8 από τους 9 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Huachipato. Τις 4 τελευταίες φορές που
συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την Audax Italiano, σκόραραν αμφότερες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,74.

Συνοπτικά
Chile – Copa Chile (Cuartos de Final)
19:30 Deportes Valdivia – Barnechea Goal/Goal (1,80) 0-1 FT
22:30 Cobresal – CD Palestino Goal/Goal (1,71) 1-1 FT
01:00 Audax Italiano – CD Huachipato Goal/Goal (1,74) 2-1 FT

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This