Επιλογή Σελίδας

Ήταν Πέμπτη 7 Ιουνίου, όταν είχα την μοναδική εκ του σύνεγγυς επαφή με τη νυν Διοίκηση του Πιερικού.

Τότε που ο Σάκης Μπίνιας μας παρουσίασε το πλάνο και τα σχέδια της παράταξής του για την επόμενη μέρα του Συλλόγου. Τότε που ζήτησε από το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να λειτουργήσουν πραξικοπηματικά και να οδηγήσουν σε παραίτηση τη Διοίκηση Κοκαβίδη, γιατί απλά το δικό του σχήμα μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από ότι η ομάδα του Γιώργου Κοκαβίδη.

Προς τιμήν μας, κανένα Μέσο της Κατερίνης δεν ακολούθησε αυτή τη λογική και δε λειτούργησε με γνώμονα την πτώση της Διοίκησης Κοκαβίδη.

Το τι ακολούθησε τις επόμενες ημέρες είναι σε όλους μας γνωστό. Η Διοίκηση Κοκαβίδη δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, και η Γενική Συνέλευση του Πιερικού ανέδειξε τη νέα Διοίκηση στις 27 Ιουνίου.

Η επόμενη επαφή με τη νέα Διοίκηση του Πιερικού ήταν, διά αλληλογραφίας, στις 4 Ιουλίου όταν μέσω επίσημης ανακοίνωσης του, ο Σύλλογος χαρακτηρίζει ως ανακριβείς οποιεσδήποτε ειδήσεις δε βασίζονται σε επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου.

Εν ολίγοις, χαρακτηρίζει ως μη αξιόπιστο το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και κατ’ επέκταση τους συναδέλφους οι οποίοι ασχολούνται το ρεπορτάζ του Πιερικού. Αγαπητοί Δημήτρη Πάππα, Κώστα Παναγίτσα, Γιώργο Σιδηρόπουλε, Μπάμπη Πεΐδη, Σπύρο Σκούφα, Δημήτρη Μπασμπαρέλα και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να μου διαφεύγει, είστε ανακριβείς και παίζετε παιχνίδια στην πλάτη του Πιερικού, κάνοντας ρεπορτάζ και μη περιμένοντας κάποια επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου για να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας, σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή.

Έκτοτε, το Κατερίνη Sport δεν έλαβε κάποιο Δελτίο Τύπου. Οι λόγοι αυτού του αποκλεισμού παραμένουν άγνωστοι.

Θα με ρωτήσει κάποιος, «γιατί μας τα γράφεις αυτά»; Απλά για να εξηγήσω το γιατί απουσιάζει από την ειδησιογραφία μας ο Πιερικός τις τελευταίες ημέρες. Είναι αυτονόητο ότι ο κάθε Σύλλογος επιλέγει το πού θα στείλει τα δελτία τύπου του, αλλά το γεγονός αυτό, στο δικό μου φτωχό μυαλό, αποτελεί ασέβεια προς τους περισσότερους από 70.000 αναγνώστες μας που επιλέγουν το Κατερίνη Sport για την αθλητική τους ενημέρωση.

Ελπίζω άμεσα να λάβουμε δελτίο τύπου, μέσα από το οποίο η Διοίκηση θα εξηγεί δημόσια τους λόγους του αποκλεισμού του Κατερίνη Sport, ώστε να τον πληροφορηθούν όλοι οι αναγνώστες μας.

Υ.Γ. 1: Το βίντεο της συνάντησης της 7ης Ιουλίου βρίσκεται αμοντάριστο στη διάθεση οποιουδήποτε αμφισβητήσει τα σχετικά με εκείνη την ημέρα γραφόμενα μου.

Υ.Γ. 2: Αναμένουμε με ενδιαφέρον την παρουσίαση των ανθρώπων που στηρίζουν οικονομικά τη φετινή προσπάθεια της ομάδας με στόχο την άνοδο στην Football League, όπως μας δεσμεύτηκε στις 7 Ιουλίου ο κύριος Μπίνιας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This