Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο έχει πλέον χρώμα ευρωπαϊκό. Τέσσερις εθνικές ομάδες από την Ευρώπη βρίσκονται μόλις 90 λεπτά μακριά από τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στους δύο ημιτελικούς. Αρχή απόψε με την πρώτη μονομαχία ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

France – Belgium     @ Saint-Petersbourg Stadium

Δύο από τις πιο ταλαντούχες ομάδες αυτή τη στιγμή στη Γηραιά Ήπειρο, Γαλλία και Βέλγιο, διασταυρώνουν απόψε το βράδυ τα ξίφη τους με το κίνητρο να είναι τεράστιο καθώς βρίσκονται πολύ κοντά στην εκπλήρωση του μεγάλου στόχου, που ίσως στην αρχή αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έμοιαζε μακρινό. 

Αμφότερες έπεισαν με τα αποτελέσματά τους στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους μετά την ψυχοφθόρα και θολή διαδικασία των ομίλων. Η μεν ομάδα του Didier Deschamps κατάφερε να αποκλείσει δύο λατινικές ομάδες όπως η Αργεντινή και η Ουρουγουάη και αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη υπόθεση για ένα ποδοσφαιρικό σύνολο που έπρεπε να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του.

Από την άλλη πλευρά, το Βέλγιο φανέρωσε αρκετά αμυντικά κενά (όντας πίσω στο σκορ με 2-0) στην αναμέτρηση με την Ιαπωνία αλλά και με τη Βραζιλία που όμως είναι κάτι παραπάνω από λογικό δεδομένου ότι πιέστηκε από μία ιδιαίτερα επιθετική και προικισμένη ομάδα όπως οι Σελεσάο. Οι επιθετικές του όμως αρετές είναι αυτές που έφεραν μέχρι εδώ την ομάδα του Roberto Martinez και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Τι θα επιλέξουμε

Σε μια τόσο σημαντική αναμέτρηση όπως η αποψινή, δεν χωρούν εύκολα προγνωστικά. Σημασία έχει μόνο η παρουσία στον τελικό και μόνο μια ομάδα θα τα καταφέρει, είτε στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας, είτε στην ημίωρη παράταση ή και τη διαδικασία των πέναλτι. Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα είναι οι Tricolores…

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
FIFA – World Cup (1/2 Finale)
21:00 France – Belgium France To Qualify (1.80) 1-0 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This