Επιλογή Σελίδας

Το δικό της μήνυμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Πάτρα, τους λόγους απουσίας της, αλλά και τους στόχους για το άμεσο μέλλον, μας έκανε γνωστά η αθλήτρια του στίβου, Άννα Κιάφα, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα:

“Σήμερα και αύριο είναι μια σημαντική ημέρα για τον Ελληνικό στίβο. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών ξεκίνησε. Δυστυχώς εγώ φέτος, για πρώτη φορά, δε θα βρίσκομαι εκεί διότι ένας τραυματισμός με ταλαιπωρεί αρκετό καιρό…

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο μου ΓΣ Κηφισιάς, τον φυσικοθεραπευτή μου Αντώνη Ξαγοράρη και τους χορηγούς μου, Nike & Fitbit Watches που ήταν και είναι και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα κοντά μου. Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά από Σεπτέμβρη με στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες“.

Σήμερα και αύριο είναι μια σημαντική ημέρα για τον Ελληνικό στίβο. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-γυναικών ξεκίνησε. Δυστυχώς εγώ φέτος , για πρώτη φορά δεν θα βρίσκομαι εκεί διότι ένας τραυματισμός με ταλαιπωρεί αρκετό καιρό .. θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο μου Γ.Σ ΚΗΦΙΣΙΑΣ , τον φυσικοθεραπευτή μου @antxago και τους χορηγούς μου @nike & @fitbit που ήταν- είναι και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα κοντά μου. Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά από Σεπτέμβρη με στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ° ???? ????? ? (@anna_kiafa) στις

Pin It on Pinterest

Shares
Share This