Επιλογή Σελίδας

Τελείωσε σήμερα και η υπόθεση ανανέωσης του Λευτέρη Ελευθεριάδη. Και για την επόμενη σεζόν ο δίμετρος σέντερ της ομάδας μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Βαφύρα.

Ο Λευτέρης που θα είναι στο ρόστερ της ομάδας για πέμπτη χρονιά, ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη σεζόν από έναν τραυματισμό στο πόδι που τον κράτησε  για αρκετές αγωνιστικές εκτός δράσης. Συγκεκριμένα έπαιξε στους 14 από τους 22 αγώνες πρωταθλήματος που έδωσε η ομάδα με 2,6 μέσο όρο πόντων και πραγματικά σημαντική συμμετοχή στην αμυντική λειτουργία της, καθώς καταφέρνει να γεμίζει με το μέγεθός του τις δύο ρακέτες του γηπέδου. Δεν είναι τυχαίο πως μεταξύ των συμπαικτών του το παρατσούκλι του είναι «το βουνό».

Ο Λευτέρης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Βαφύρα, δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα πού ανανέωσα για ακόμα μια χρονιά με τον Βαφύρα. Η συμμετοχή μου στην ομάδα με γέμισε με μοναδικές εμπειρίες και μέσω αυτής γνώρισα εκπληκτικούς ανθρώπους. Μετά από τόσα χρόνια την νοιώθω σαν οικογένεια μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Να έχουμε μια καλή σεζόν».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This