Επιλογή Σελίδας

Αλλαγή σκυτάλης θα έχουμε στον πάγκο των Γυναικών του Πιερικού Αρχέλαου τη νέα σεζόν, καθώς δε θα συνεχίσει σε αυτόν η Τασούλα Τσιρογιάννη.

Η προπονήτρια η οποία ήταν στο τιμόνι της ομάδας τα τρία τελευταία χρόνια, και συνέδεσε το όνομά της τόσο με την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία, όσο και με την παραμονή της σε αυτή για δύο συνεχόμενες σεζόν, για προσωπικούς λόγους, δε θα συνεχίσει να κοουτσάρει τις Γυναίκες του Συλλόγου, ωστόσο παραμένει σε αυτόν και θα συνεχίσει να προπονεί τόσο τις Κορασίδες.

Η Τασούλα Τσιρογιάννη δήλωσε σχετικά:

“Ένας κύκλος έκλεισε. Ξεκίνησα με τα κορίτσια στην Ακαδημία πριν από επτά χρονιά. Συμμετείχαν στα μίνι, στις Κορασίδες κι έφτασαν στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Νεανίδων, όπου κατέλαβαν την έκτη θέση στην Ελλάδα με μια πολύ καλή παρουσία.

Επίσης, αρκετές από αυτές έπαιξαν και στη γυναίκεια ομάδα, την οποία είχα για τρία χρονιά, δύο από αυτά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ευχαριστώ τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρονιά. Συνεχίζω με το ίδιο μεράκι κι αγάπη για την ομάδα στο τμήμα των Κορασιδων κι ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνεχεία και ακόμη πιο πολλές επιτυχίες”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This