Επιλογή Σελίδας

Με τριετή αποκλεισμό από τους αγώνες και τις διοργανώσεις που συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό καλαντάρι της Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τιμωρήθηκαν οι σύλλογοι Sakura και Μυρμιδόνες. Επίσης η δικαστική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, αποφάσισε να στείλει τους δύο συλλόγους ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος. Στο πρώτο σωματείο, η ποινή επιβλήθηκε μετά τις καταγγελίες για τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά Sakura που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στην Κατερίνη. Όσον αφορά στους Μυρμιδόνες, τιμωρήθηκαν μετά τις καταγγελίες για τη διαδικασία εγγραφής του σωματείου στα μητρώα της ομοσπονδίας, αλλά και για τη συμμετοχή αθλητών του στο διεθνές τουρνουά Sakura.

Αναλυτικά οι ποινές:

«1. Σχετικά με τις καταγγελίες για τη διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά Sakura που έλαβε χώρα την 14 Οκτωβρίου 2017 στην Κατερίνη, η Δικαστική Επιτροπή συνεδρίασε την 30 Μαΐου 2018 και έλαβε την απόφαση με αριθμό οικείου πρωτοκόλλου 9560/29-6-2018. Κατόπιν τούτων επιβάλλεται, σύμφωνα με το άρθρο 27 του ισχύοντος Καταστατικού, στο αθλητικό σωματείο Sakura η ποινή του 3ετούς αποκλεισμού από τους αγώνες και τις διοργανώσεις του επίσημου αγωνιστικού καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και παραπομπή της υπόθεσης ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος. Επίσης επιβάλλεται στον Ιωάννη Μελετίδη, αλυτάρχη της διοργάνωσης και πρόεδρο του σωματείου Sakura η ποινή του 3ετούς αποκλεισμού από τους αγώνες και τις διοργανώσεις του επίσημου αγωνιστικού καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και παραπομπή της υπόθεσης ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος.

2. Σχετικά με τις καταγγελίες για τη διαδικασία εγγραφής του σωματείου Μυρμιδόνες στα μητρώα της Ομοσπονδίας αλλά και για τη συμμετοχή αθλητών του εν λόγω σωματείου στο διεθνές Τουρνουά Sakura που διεξήχθη στην Κατερίνη την 14 Οκτωβρίου 2017, έλαβε την αριθμό οικείου πρωτοκόλλου 9566/29-6-2018 απόφαση. Κατόπιν τούτων επιβάλλεται, σύμφωνα με τα άρθρο 27 του Καταστατικού, στο αθλητικό σωματείο Μυρμιδόνες η ποινή του 3ετούς αποκλεισμού από τους αγώνες και τις διοργανώσεις του επίσημου αγωνιστικού καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και παραπομπή της υπόθεσης ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος. Επίσης επιβάλλεται στην κα. Ελένη Παπαδοπούλου, πρώην πρόεδρο της Προσωρινής Διοίκησης του σωματείου Μυρμιδόνες και στην κα. Χριστίνα Τσολαρίδου, πρώην Γραμματέα της Προσωρινής Διοίκησης, η ποινή του 3ετούς αποκλεισμού από τους αγώνες και τις διοργανώσεις του επίσημου αγωνιστικού καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και παραπομπή της υπόθεσης ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This