Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕ Καρίτσας, σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Το δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση της ομάδας και διεξήχθη σε εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα παίκτες, προπονητές και διοικούντες λίγες ημέρες πριν την πρώτη προπόνηση της σεζόν, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 18:30.

DSCN0761

Από την πλευρά της Διοίκησης το λόγο πήρα οι Στέργιος Στάθης και Κώστας Κουτρούπας, οι οποίοι αφού καλωσόρισαν παίκτες και προπονητές στην ομάδα έθεσαν τους στόχους της νέας χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα αυτοί είναι σε οργανωτικό επίπεδο και στο πλαίσιο του στόχου η ομάδα να ανεβαίνει ένα σκαλί παραπάνω κάθε χρόνο, η ιδιωτική ασφάλιση υγείας όλων των μελών της ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, η ΑΕ Καρίτσας έχει σαν στόχο τόσο την άμεση επιστροφή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας και την καλύτερη δυνατή παρουσία και πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου η ομάδα της Καρίτσας θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αναλυτικά οι τοποθέτηση του Στέργιου Στάθη:

“Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη μας συγκέντρωση για τη νέα χρονιά. Θέλω να καλωσορίσω τόσο τα παιδιά που ήταν πέρυσι στην ομάδα, όσο και τα παιδιά που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι και να τους ευχαριστήσω για την επιλογή που έκαναν να έρθουν στην ομάδα μας.

Η Καρίτσα κάθε χρόνο προσπαθεί να αναβαθμίζεται. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε κι ένα σκαλοπάτι. Αυτό θα επιδιώξουμε και φέτος.

DSCN0762

Θέλω να είστε σίγουροι ότι η Καρίτσα έχει μια πολύ υγιή διοίκηση, η οποία απαρτίζεται από παιδιά που είναι παλιοί παίκτες της ομάδας, γεγονός που σημαίνει ότι αγαπούν την ομάδα και θα είναι δίπλα στην ομάδα και σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Να είστε σίγουροι ότι εμείς, ως διοίκηση, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να έχουμε ηρεμία και να σας διαφυλάξουμε από οτιδήποτε συμβεί, είτε αγωνιστικό είτε εξωαγωνιστικό.

Εύχομαι να έχουμε υγεία και ηρεμία και από εκεί και πέρα, με την ποιότητα που διαθέτουμε, οι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.

και αυτή του Κώστα Κουτρούπα:

“Κι εγώ από την πλευρά μου θέλω κατ’ αρχήν  να καλωσορίσω τον Διονύση Τοκατλίδη, τον Δημήτρη Βλάχο και τον Γιάννη Συμεωνίδη, οι οποίοι αποτελούν το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Με αρκετούς από εσάς γνωριζόμαστε από πέρυσι, ενώ με κάποιους από εσάς γνωριζόμαστε για πρώτη χρονιά. Αυτοί που βρίσκεστε από πέρυσι στην ομάδα, γνωρίζετε πώς ότι λέμε προσπαθούμε να το υλοποιούμε. Αυτοί που ήρθατε φέτος στην ομάδα θα το ζήσετε. Γιατί αυτά που λέμε, είναι αυτά που ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε. Ποτέ δεν τάζουμε πράγματα που δε μπορούμε να υλοποιήσουμε.

DSCN0763

Οργανωτικά, όπως είπε και ο κύριος Στάθης προηγουμένως, θέλουμε να βρισκόμαστε κάθε χρόνο κι ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.  Φέτος θέλουμε να θωρακίσουμε την ομάδα και εξωαγωνιστικά και εντός των αγωνιστικών χώρων. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε κάνει ήδη μία ιδιωτική ασφάλεια, σε περίπτωση που –χτύπα ξύλο- προκύψει κάποιος τραυματισμός, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή περίθαλψη.

Όσος αφορά το εξωαγωνιστικό, για οποιοδήποτε πρόβλημα θα απευθύνεστε στον προπονητή σας και τον γενικό διευθυντή, Άκη Βογιατζή, ο οποίος θα είναι το δεξί μας χέρι μέσα στην ομάδα και ότι πρόβλημα προκύπτει θα επιλύεται άμεσα.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να αγωνιστείτε στην ομάδα μας. Θέλουμε το πέρασμα από το Α’ τοπικό να είναι μονοετές, να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται και να ανέβουμε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

DSCN0764

Ο στόχος που έχουμε θέσει με τη διοίκηση και τον προπονητή είναι η απευθείας άνοδος στην Γ’ Εθνική, να επαναλάβουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας και να κάνουμε όσο καλύτερη πορεία γίνεται στο κύπελλο Ελλάδας, καθώς φέτος μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε και σε αυτόν το θεσμό.

Σας ευχαριστούμε και πάλι που επιλέξατε της ΑΕ Καρίτσας για φέτος. Εμείς θα είμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δίπλα σας και να ξέρετε πώς οτιδήποτε πρόβλημα προκύπτει, θα επιλύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καλή χρονιά, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This