Επιλογή Σελίδας

Μπορεί το επίσημο αίτημά του να καλύψει την θέση του Εθνικού Πειραιώς να έπεσε στο κενό από την ΕΣΑΠ ωστόσο στο Ροδίων Άθλησις δεν τα παρατάνε. Η ομάδα της Ρόδου δείχνει πως έχει ως στόχο την άνοδο μέσω του ερχόμενου πρωταθλήματος, κάτι που δείχνει η απόκτηση του Χάρη Σακόγλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του έμπειρου διαγώνιου:

«Τα τελευταία 4 χρόνια το φίλαθλο κοινό της Ρόδου έχει στηρίξει την ομάδα βολει και δίνει πάντα το παρών τοσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Ροδιων αθλησις αποφάσισε να κάνει ένα «δώρο» στους φίλους της ομάδας αλλά και του βολει κάνοντας μια νέα προσθήκη η οποία σε συνδυασμό με το βασικό κορμό ,θεωρούμε ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδα προσφέρονταν ακόμα πιο όμορφο θέαμα στο κοινό.

Πρόκειται για το Χάρη Σακογλου . Ο νεαρός πρώην αθλητής του ΠΑΟΚ την νέα περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ροδιων αθλησις.

Τα προηγούμενα χρόνια όπου αγωνιστηκε με τις ομάδες του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού εχει στεφθεί 1 φορά πρωταθλητής Ελλαδος , 2 φορές Κυπελλούχος αλλά έχει κατακτήσει και μια φορά το λιγκ Καπ .

Ειναι χαρά μας που πλέον το Ροδιων αθλησις περιλαμβάνεται στις βασικές επιλογές αθλητών με το ταλέντο και το ήθος του Χάρη.

Του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This