Επιλογή Σελίδας

1. Οι Jacksonville Jaguars θα φτάσουν στον τελικό.

Είδαμε πέρυσι τι έκανε η άμυνα των Jaguars και φέτος θα το ξανακάνει. Η επίθεση ξέρουμε ότι δεν είναι και η καλύτερη, αλλά κανένας δεν αμφιβάλλει ότι η άμυνα των Jags, φέτος, θα τους φτάσει στο Super Bowl. Πολλοί πιστεύουν ότι θα καταλήξουν αήττητοι, αλλά είπαμε τρελές προβλέψεις, όχι θεότρελες. Οκ, θα χάσουν στην 17η αγωνιστική διότι δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία πλέον για αυτούς και θα αφήσουν να παίξουν οι τριτοδεύτεροι παίκτες. Οκ ίσως και να τελειώσουν 16-0 γιατί ο Jalen Ramsey είναι ξεροκέφαλος.

2. Οι Cleveland Browns θα μπουν στα playoffs.

Ταλέντο, ταλέντο και πάλι ταλέντο, μετά από το φετινό offseason ώπου η ομάδα απέκτησε αρκετά ονόματα ωστέ πολλοί να πιστέυουν ότι θα τους δούμε στα playoffs, έστω και ίσα-ίσα. Το ντουέτο Jarvis Landry-Josh Gordon θα ακουστεί πολύ φέτος. Ριζική αλλαγή γενικότερα σε όλη την ομάδα, η επίθεση καλύτερη, η άμυνα καλύτερη. Ταλέντο, ταλέντο και πάλι ταλέντο.

3. Οι New York Giants θα είναι στην 1η θέση του NFC East.

Και όχι μόνο αυτό. Δεν θα δούμε καν τους Philadelphia Eagles στα playoffs. Πολύ απλά γιατί οι Eagles θεωρώ πως έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους Giants, και επειδή ακόμα πιο απλά θα τελείωσουν και οι δυο με το ίδιο συνολικό σκορ αλλά οι Giants θα έχουν καλύτερο σκορ εντός ομίλου. Πραγματικά θα κριθεί σε μία και μόνο νίκη ποιος θα περάσει στα playoffs. Όχι δεν θα περάσουν και οι δυο.

4. Οι San Fransisco 49ers θα χάσουν στην δεύτερη φάση των playoffs.

Ο ενθουασιασμός όλων γύρω από τους 49ers και τον Jimmy Garoppolo είναι εμφανέστατος και προφανής. Μπορούμε να πούμε πως ο Jimmy G είχε ένα ενδιαφέρον offseason, ο οποίος, από ένα «ραντεβού» με γνωστή σταρ «ταινιών για ενήλικες» και έπειτα, έχει μπει κάτω από το μικροσκόπιο. Αν και λίγο απερίσκεπτος, δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί που αμφισβητούν την κρίση του εντός του αγωνιστικού χώρου. Από ποιους θα χάσουν στην δεύτερη φάση; Από τους Atlanta Falcons.

5. Οι Los Angeles Rams θα είναι αήττητοι.

Το μόνο που μπορεί να τους σταματήσει είναι τραυματισμοί. Η άμυνα τρομακτική και η επίθεση, αφού απέκτησε τον Brandin Cooks, παρομοίως. Ο Todd Gurley III θα συνεχίσει να παίζει με τους αμυντικούς. Πολύ δυνατό φαβορί και για την κατάκτηση της διοργάνωσης, αλλά θα το δούμε μέσα στη χρονιά αυτό.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This