Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

H Ligue 1 είναι και πάλι εδώ! Ανοίγει την αυλαία της φετινής περιόδου 2018-19 με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στη Μασσαλία, με τη γηπεδούχο Marseille να υποδέχεται την Toulouse. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Olympique de Marseille – Toulouse FC     @ Stade Orange Velodrome, Marseille

Προϊστορία:  28 – 14 – 4  (τελευταία 10ετία:  3-6-1,  6/10 Under,  6/10 GG)

Οι Μασσαλοί επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους με μια αναμέτρηση μπροστά στο κοινό τους, όπως ακριβώς ολοκλήρωσαν την περυσινή τους περιπέτεια. Μια περιπέτεια που λίγο έλειψε να τους οδηγήσει στο εισιτήριο για το Champions League που χάθηκε στην τελική ευθεία.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι απόψε Violets γλύτωσαν επίσης στο τέλος το σοκ του υποβιβασμού επικρατώντας της AC Ajaccio στον τελικό των μπαράζ παραμονής, υπενθυμίζοντας όμως ότι βρήκαν και τους Κορσικανούς σε πολύ κακή κατάσταση και ελλιπείς από τραυματισμούς και τιμωρίες. 

Marseille εναντίον Toulouse απόψε στον αγωνιστικό χώρο του Stade Orange Velodrome. Rudi Garcia απέναντί στον Alain Casanova με το αντικειμενικό φαβορί να είναι η ομάδα του πρώτου.
Επειδή όμως η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις, δεν αναμένουμε εύκολη ή και ευρεία νίκη των γηπεδούχων και γι΄αυτό το λόγο θα την συνδυάσουμε με το under 4.5 ελπίζοντας παράλληλα να παρακολουθήσουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι!
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (1e journee)
21:45 Olympique de Marseille – Toulouse FC 1 & Under 4.5 Goals (1.72) 4-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This