Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Έξι οι αποψινές αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής, που ξεκίνησε με την εμφατική νίκη των Μασσαλών με 4-0 επί της Toulouse που έδειξαν από την αυλαία τι επιδιώκουν φέτος. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Nantes – AS Monaco     @ Stade de la Beaujoire, Nantes

Προϊστορία:  22 – 20 – 12  (τελευταία 10ετία:  2-2-3,  7/8 Under,  6/8 NG)

Αμφότερες οι δύο ομάδες έδειξαν στις μέχρι χθες φιλικές αναμετρήσεις ότι δεν έχουν βρει ακόμη ρυθμό, Ειδικά η ομάδα του Πριγκιπάτου φανέρωσε ότι λείπουν αρκετά κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ. Αυτό λογικά θα οδηγήσει σε γκολ εκατέρωθεν και κατά συνέπεια θα πάω στην επιλογή του goal/goal.
.

Angers SCO – Nimes Olympique     @ Stade Raymond Kopa, Angers

Προϊστορία:  15 – 10 – 11  (τελευταία 10ετία:  3-2-1,  3/6 Over,  4/6 NG)

Η σκληροτράχηλη Angers βρίσκει στο δρόμο της τη νεοφώτιστη Nimes σε μια αναμέτρηση που σίγουρα κρύβει παγίδες. Αν και δεν πάει πολύς καιρός που οι γηπεδούχοι έμπαιναν στα μεγάλα σαλόνια της Ligue 1 εντούτοις γνωρίζουν καλά τις κακοτοπιές και θεωρώ ότι έχουν τον πρώτο λόγο, δεδομένου μάλιστα ότι αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους. Νίκη της Angers με επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας, η επιλογή μας εδώ.
.

Lille OSC – Stade Rennais FC     @ Stade Pierre-Mauroy, Lille

Προϊστορία:  26 – 15 – 4  (τελευταία 10ετία:  5-4-1,  7/10 Under,  5/10 GG,  7/10 2-3 Goals)

Στη Βόρεια Γαλλία, η ανανεωμένη Lille αποφασισμένη να μην επαναλάβει τα λάθη των προηγούμενων ετών υποδέχεται την πολύ καλή Rennes που αντιθέτως πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά και θα επιδιώξει να κάνει τα ίδια ακριβώς με την περασμένη χρονιά και -γιατι όχι;- και το βήμα παραπάνω. Αρκετά πιθανό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο Pierre-Mauroy και γι΄αυτό το λόγο θα προτιμήσουμε το over με επιστροφή πονταρίσματος στα δύο ακριβώς γκολ.
.

Montpellier Herault SC – Dijon FCO     @ Stade de la Mosson, Montpellier

Προϊστορία:  5 – 3 – 0  (5/8 Over,  6/8 GG)

Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περυσινής σαιζόν, Montpellier και Dijon βρίσκονται αντιμέτωπες απόψε με μοναδικό στόχο το πρώτο θετικό βήμα της σαιζόν. Αμφότερες έδειξαν πολλές επιθετικές αρετές, ειδικά δε η Dijon εντυπωσίασε διαθέτοντας την 5η καλύτερη επίθεση. Αυτό ακριβώς αναμένεται και σήμερα, που τα γκολ θα έχουν την τιμητική τους. Επιλογή μας τα 2-4 γκολ μην αποκλείοντας πάντως και την περίπτωση έκπληξης.

.

OGC Nice – Stade de Reims      @ Allianz Riviera, Nice

Προϊστορία:  18 – 9 – 6  (τελευταία 30ετία:  3-1-0,  όλα Under+NG)

Όλα τα φώτα στην Κυανή Ακτή θα είναι στραμμένα απόψε στο νέο τεχνικό της Nice, Patrick Vieira. Ο πολύπειρος Γάλλος μέσος θα κληθεί να επαναφέρει την ομάδα του Νότου στα ψηλά διαμερίσματα της βαθμολογικής κατάταξης.Προσωπικά, πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα είναι πολύ προσεκτικές σήμερα, το πρώτο γκολ θα παίξει καθοριστικό ρόλο και γι αυτό το λόγο -εμπνεόμενος και από την προϊστορία- επιλέγω το no goal.
.

AS Saint-Etienne – En Avant de Guingamp     @ Stade Geoffroy-Guichard, St. Etienne

Προϊστορία:  6 – 2 – 0  (4/8 Over,  6/8 NG)

Λίγες από τις προσδοκίες που έχει το κοινό της St.Etienne, θα συναντήσει απόψε η ομάδα που απόψε εντός έδρας υποδέχεται την Guingamp. Αμφίρροπη αναμέτρηση παρά το σετ αποδόσεων που έχει έναν σαφή φαβοριτισμό προς τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι του Antoine Kombouare είναι γνώστες στο πώς να δημιουργούν δύσκολες καταστάσεις στους αντιπάλους τους και αυτό αναμένω κι εδώ. Ασχέτως αποτελέσματος, η En Avant θα σκοράρει.
.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (1e journee)
18:00 FC Nantes – AS Monaco Goal/Goal (1.83) 1-3 FT
21:00 Angers SCO – Nimes Olympique 1 Draw No bet (1.62) 3-4 FT
21:00 Lille OSC – Stade Rennais FC Over 2 Goals (1.71) 3-1 FT
21:00 Montpellier HSC – Dijon FCO 2 – 4 Goals (1.57) 1-2 FT
21:00 OGC Nice – Stade de Reims No Goal (1.91) 0-1 FT
21:00 AS Saint-Etienne – EA Guingamp EA Guingamp Over 0.5 Goals (1.57) 2-1 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This