Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Απόψε ο Μονεγάσκος θα παρακολουθήσει την εκτός έδρας δοκιμασία των Γιρονδίνων στην πρώτη αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου του φετινού Europa League. Πάμε να τη δούμε:

FK Mariupol – FC Girondins de Bordeaux     @ Stadion Chernomorets, Odessa

Μία εβδομάδα μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, η Bordeaux του Gustavo Poyet ταξιδεύει στην Ουκρανία όπου φιλοξενείται από τη Mariupol που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Σουηδική Djurgarden.

Με μοναδικές επίσημες παραστάσεις τις διπλές της αναμετρήσεις κόντρα στην Ventspils, η Bordeaux έχει υλοποιήσει στο απόλυτο το πλάνο της, κρατώντας την ουσία μιας και θα ήταν αδύνατο να πιάσει υψηλά επίπεδα σε απόδοση και διάρκεια. Ενόψει μάλιστα της πρεμιέρας της Ligue 1 αυτό το σαββατοκύριακο (υποδέχεται την Strasbourg την Κυριακή), θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κάνοντας πιο εύκολη τη ρεβάνς του Matmut Atlantique.

Τι θα επιλέξουμε:
Όπως και στον προηγούμενο γύρο έτσι και σ’ αυτόν, οι Γιρονδίνοι είναι το αντικειμενικό φαβορί για την πρόκριση. Δεδομένης πάντως της ανετοιμότητάς τους, δεν μπορούμε -ειδικά απόψε- να περιμένουμε κάποια απόδοση και αποτέλεσμα που να καθορίσει απόλυτα την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά αποτελεσματικοί στην έδρα τους και ίσως σκοράρουν γι’ αυτό το λόγο, θα πάμε στην επιλογή των 2-4 γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (3e Tour Preliminaire)
20:00 FK Mariupol – FC Girondins de Bordeaux 2 – 4 Goals (1.57) 1-3 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This