Επιλογή Σελίδας

Με πολύ καλή εμφάνιση και στον τελικό, οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου ανέβηκαν ψηλά στην 5η θέση της Ευρώπης στο Ελεύθερο πρόγραμμα του Ντουέτου, το πρωί της τελευταίας ημέρας των αγωνισμάτων της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης, την Τρίτη 7/8, στη Γλασκώβη.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες εκτέλεσαν πολύ όμορφα το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 89,1667 βαθμούς, που τις κατέταξαν 5ες, με μεγάλη διαφορά από τις 6ες Γαλλίδες (87,2333) -από τις οποίες πήραν και την εκδίκησή τους που τις είχαν περάσει στο Τεχνικό πρόγραμμα, λόγω ατυχίας των Ελληνίδων- και πολύ κοντά στις 4ες Ισπανίδες (90,0667).

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και Βαρβάρα Σουμπότινα (96,7000), το ασημένιο οι Ουκρανές Αναστασία Σαβτσούκ και Γελιζαβέτα Γιάκνο (93.4000) και το χάλκινο οι Ιταλίδες Λίντα Τσερούτι και Κοστάντζα Φέρρο (92,1333).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα έγινε και ο τελικός στο Ελεύθερο πρόγραμμα του Μικτού Ντουέτου όπου η Νικολέττα Παπαγεωργίου και ο Βασίλης Γκορτσιλάς πήραν την 4η θέση με 74,9333 β. Το χρυσό κατέκτησε η Ρωσία, το ασημένιο η Ιταλία και το χάλκινο η Ισπανία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ελεύθερο Μικτό Ντουέτο ΕΔΩ.

Τα αγωνίσματα της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γλασκώβης ολοκληρώνονται αργότερα το απόγευμα με τον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Σόλο, όπου μετέχει η Ευαγγελία Πλατανιώτη και με το Gala.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This