Επιλογή Σελίδας

Για πρώτη φορά η μεταγραφική περίοδος κλείνει τόσο σύντομα στην Αγγλία και το FourFourTwo εξετάζει τι πρέπει να περιμένουμε από το top 6 μέχρι το τέλος.

Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα από το ξεκίνημα του καλοκαιριού προσπαθεί να αποκτήσει έναν μέσο, που να μπορέσει να διαδεχθεί τον Φερναντίνιο. Πριν λίγους μήνες ο Φρεντ ήταν ο στόχος, αλλά τελικά κατέληξε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μέχρι πριν λίγες εβδομάδες στην κορυφή της λίστας ήταν ο Ζορζίνιο, ο οποίος μετακόμισε στο Λονδίνο για την Τσέλσι. Στη λίστα βρίσκεται και ο Βάιγκλ, όμως αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει πιθανό να γίνει κίνηση για τον μέσο της Ντόρτμουντ, η οποία, πάντως, πάντα είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει στην κατάλληλη στιγμή. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι μάλλον η λύση για την ερχόμενη σεζόν θα δοθεί εκ των έσω.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Προτεραιότητα του Μουρίνιο αυτή τη στιγμή είναι ένας κεντρικός αμυντικός. Ο Μουρίνιο με τον Γούντογουορντ είχαν λάβει μία λίστα με 9 ονόματα από το τμήμα scouting πριν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος, αλλά ήδη έχουν σβηστεί 4 ονόματα από αυτήν. Μπόατενγκ, Μαγκουάιρ και Άλντερβαϊρελντ είναι οι τρεις πρώτοι, αλλά για κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις οι κόκκινοι διάβολοι έχουν συναντήσει δυσκολίες. Στην πρώτη ο Γερμανός φέρεται να προτιμάει την Παρί, στη δεύτερη η Λέστερ συνεχίζει να λέει «όχι», ενώ και η Τότεναμ δεν είναι διατεθειμένη τελικά να αφήσει τον Βέλγο, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Τότεναμ

Αυτό που περιμένουμε από τα σπιρούνια είναι να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα. Ο Ποκετίνο έδειξε αιφνιδιασμένος από τη μικρή διάρκεια της φετινής μεταγραφικής περιόδου, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και από τη στιγμή που δεν θέλει μεγάλο ρόστερ και δυσαρεστημένους παίκτες που να χαλάνε το κλίμα, δύσκολα θα έχουμε κάποια άλλη κίνηση. Η λογική ήταν πρώτα να φύγουν εκείνοι που δεν χρειάζεται ο Αργεντίνος και στη συνέχεια να γίνουν αγορές. Μέχρι στιγμής αυτή η σειρά δεν έχει τηρηθεί, δύσκολο να γίνει σε λίγες ώρες.

Λίβερπουλ

Όλες οι μεταγραφές έγιναν εγκαίρως, οπότε παρά τις φωνές που ζητάνε από τον Κλοπ να ενισχύσει και άλλο την άμυνά του, δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής. Τώρα, το θέμα είναι μόνο ποιοι θα αποχωρήσουν. Ινγκς, Οριζί και Μινιολέ είναι οι πρώτοι προς αποχώρηση, ενώ υπάρχουν και άλλοι παίκτες σε αυτή τη λίστα όπως οι Μάρκοβιτς και Γκρούγιτς. Δύσκολο, πάντως, να πουληθούν όλοι όσοι θα ήθελε ο σύλλογος.

Τσέλσι

Προτεραιότητα της Τσέλσι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου είναι η απόκτηση τερματοφύλακα και ενός ακόμα μέσου, καθώς δεν γίνεται, πλέον, να αποκτηθεί κάποιος από τους κεντρικούς αμυντικούς που ζήτησε ο Σάρι. Με τον Κουρτουά να πιέζει για έξοδο, ο Μπάτλαντ είναι ο πρώτος στόχος, αλλά όχι ο μοναδικός. Ομπλάκ, Σέρχιο Ρίκο και Ντοναρούμα βρίσκονται ακόμα στη λίστα. Με αυτή τη σειρά. Ο μέσος που θέλει ο Σάρι αναμένεται να είναι ο Κόβατσιτς, που πιέζει να φύγει από την Ρεάλ, ενώ το όνομα του Φεκίρ κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ώρες. Θυμίζουμε ότι η μεταγραφή του στην Λίβερπουλ χάλασε την τελευταία στιγμή.

Άρσεναλ

Τα πάντα έγιναν νωρίς και η μόνη εκκρεμότητα θα έρθει μόνο αν αποχωρήσει ο Τσέιμπερς, που συζητάει με την Φούλαμ για τον δανεισμό του. Σε αυτή την περίπτωση θα αποκτηθεί ακόμη ένας έμπειρος αμυντικός, με τον Έμερι να έχει ψηλά στην εκτίμησή του τον Βίντα, που προέρχεται από εξαιρετικό Μουντιάλ. Το άλλο θέμα που καίει τους κανονιέρηδες είναι ο Άαρον Ράμσεϊ, που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Πηγή: Gazzetta – Four Four Two

Pin It on Pinterest

Shares
Share This