Επιλογή Σελίδας

Δεν υπήρξε πρόκριση από τις δύο ελληνικές συμμετοχές στα πρωϊνά προκριματικά των αγωνισμάτων, το πρωί της Πέμπτης (9/8), τελευταίας ημέρας της κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Γλασκώβη.

Ο Απόστολος Παπαστάμος κολύμπησε στα προκριματικά των 400 μικτής ατομικής και με 4.20.43 ήταν 16ος και έμεινε εκτός του τελικού του αγωνίσματος (δεν υπάρχει ημιτελικός στο συγκεκριμένο).

Στους προκριματικούς της σκυταλοδρομίας 4Χ100 μικτή ομαδική η Εθνική μας ομάδα κολύμπησε στην πρώτη σειρά, όπου ήρθε 6η με 3.38.10, κατετάγη συνολικά 10η και έμεινε εκτός του απογευματινού τελικού. Την ομάδα αποτελούσαν οι Απόστολος Χρήστου (ύπτιο), Γιάννης Καρπουζλής (πρόσθιο), Ανδρέας Βαζαίος (πεταλούδα), Οδυσσέας Μελαδίνης (ελεύθερο).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Το απόγευμα, πάντως, στο φινάλε των αγώνων, υπάρχουν δύο ελληνικές συμμετοχές σε τελικούς από Έλληνες. Σε αυτόν των 50 ελεύθερο (Α) ο Κριστιάν Γκολομέεβ (18.50), ο οποίος διεκδικεί μετάλλιο και στα 50 πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη (18.45), που έχει ήδη ξεπεράσει τον εαυτό της.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This