Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό του Πιερικού με την Κ-20 του ΠΑΟΚ, το απόγευμα του Σαββάτου, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας της ομάδας του Λεωνίδα Μπίλη εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Οι Κατερινιώτες, μπροστά σε 200-250 θεατές, απέναντι στο νεανικό σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία που κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων της Super League της περυσινής χρονιάς, άφησαν καλές εντυπώσεις, υπάρχουν όμως πολλά περιθώρια βελτίωσης στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη φάνηκαν πιο ορεξάτοι στην αρχή του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να ισορροπεί μετά τα μισά του α’ μέρους, σε ένα ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα σουτ του Μπατσαρά στο 25′ το οποίο μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος ήταν η μοναδική φάση άξια λόγου για τα πρώτα 45 λεπτά μαζί με μια περίπτωση πέναλτι στο 37′ για τον Πιερικό όταν ο Χατζηδίμπας ανατράπηκε καθαρά μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, χωρίς ο διαιτητής να υποδείξει την παράβαση.

Στο β’ ημιχρονο το σουτ του Λαμπίρη πέρασε άουτ στο 49′ ενώ ο Κυπαρίσσης στο 55′ δε μπόρεσε να απειλήσει από κοντά τον Παπαδόπουλο, έπειτα από γύρισμα του Σεχολάρι.
Ο ΠΑΟΚ “απάντησε” στις ευκαιρίες με ένα σουτ του Χατζηστραβού που έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Πιερικού στο 64′.
Ο Δαδάκος στο 85′ πήγε να “κρεμάσει” τον αντίπαλο πορτιέρε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο ΠΑΟΚ “άγγιξε” το γκολ στο 86′ με τον Τσαούση να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πιερικού ενώ στη συνέχεια ο Χατζηστραβός στην επαναφορά σούταρε άουτ.
Στις καθυστερήσεις άουτ πέρασε η κεφαλιά του Μελετίδη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Πολυχρόνης με βοηθούς τον Μηνούδη και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΣΦΚ Πιερικός: Κούζας, Τάχος (58′ Αλ. Καρτσαμπάς), Λαζαρίδης, Χατζηδίμπας (88′ Γιώτσας), Στ. Κραγιόπουλος (70′ Γαλανόπουλος), Σκλιοπίδης (70′ Μαυρίδης), Αθ. Καρτσαμπάς (46′ Τσούχας), Εμ. Κραγιόπουλος (70′ Σπαρτιάτης), Μπατσαράς (Λαμπίρης), Κυπαρίσσης (58′ Βερνάρδος), Σεχολάρι (58′ Δαδάκος).
ΠΑΟΚ Κ20: Παπαδόπουλος (63′ Ταλιχμανίδης), Μουτζούρης, Βουτσάς, Σαλαμούρας, Μανιώτης, Ταχάτος, Λιμπερτίνι, Θεοδωρίδης, Πανίδης, Πουρτνάρας, Τζοβάρας.
Στο 58′ για τον ΠΑΟΚ οι δέκα παίκτες πλην του τερματοφύλακα πέρασαν εκτός αγωνιστικού χώρου και τις θέσεις τους πήραν οι Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Τσιγιάρας, Μελετίδης, Γκαργκαλατζίδης, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης, Δούμτσης.

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για τον Πιερικό είναι αυτό του επόμενου Σαββάτου με τον ΑΟ Σελλάνων, και πάλι στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This