Επιλογή Σελίδας

Ξεκινούν τα βάσανα για τους άνδρες του Πιερικού στο βόλεϊ, καθώς η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 19:45 στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης. 

Η προετοιμασία αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή, καθώς οι απαιτήσεις της Α2 Εθνικής Κατηγορίας είναι υψηλές καθώς οι μισές ομάδες του ομίλου θα πέσουν κατηγορία. Στην Α2 συμμετέχουν δεκατρείς ομάδες (αποχώρησε ο ΑΓΣ Ιωαννίνων) και αναμένεται μια δύσκολη χρονιά για όλους, αφού οι είκοσι τέσσερις αγωνιστικές φαντάζουν πάρα πολλές (πρώτη φορά γίνεται αυτό) και ο μαραθώνιος αυτός αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητικός.

Ο Πιερικός ήταν η πρώτη ομάδα που έκλεισε το ρόστερ της, πριν ακόμη ξεκινήσουν οι μετεγγραφές, δείγμα της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που γίνεται στον Σύλλογο.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται παρουσίαση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πιερικού.

Την πρώτη μέρα καλούνται οι παρακάτω αθλητές: Μούρτζιος, Σαμαλής, Γιάγκου, Λαμπρινός, Γερομιχαλός, Πάππας, Ιωαννίδης, Ματσαρίδης, Καλιακός, Μαρινόπουλος, Γρηγοριάδης, Κουτσόγιαννος, Χρυσικός, Κουνατίδης, Παπανικολάου, Παπατσιμούλης, Τσίρκος, Καραγιάννης, Γιατσίδης Απ., Γιατσίδης Δ., Αλεξίου, Λαζαρίδης, Παπαδημητρίου, Ξενίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This