Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής σήμερα με την αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που μπήκαν με το δεξί στη φετινή κούρσα, τη νεοφώτιστη Reims και τη Lyon. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

Stade de Reims (10) – Olympique Lyonnais (6)     @ Stade Auguste Delaune, Reims

Προϊστορία:  15 – 4 – 6  (τελευταία 30ετία:  2-0-2,  2/4 Over+GG)

Επιτυχημένο το ντεμπούτο και των δύο ομάδων στη σαιζόν που ξεκίνησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. 

Για τη Lyon τα πράγματα λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενα μιας και αγωνίστηκε εντός έδρας κόντρα στην Amiens. Χωρίς να εντυπωσιάσει ή να πείσει με την απόδοσή της (δείχνοντας ότι ακόμη ψάχνει να βρει τα πατήματά της) έπαιξε τόσο-όσο και πήρε το -εκ των ουκ άνευ- θετικό αποτέλεσμα χάρη κυρίως σε προσωπικές ενέργειες ενώ κινδύνευσε σε αρκετά σημεία του αγώνα.

Την έκπληξη της πρεμιέρας πέτυχε η νεοφώτιστη -πλην έμπειρη από παραστάσεις-  Reims που κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στην έδρα της Nice και να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα, Με το αποτέλεσμα αυτό έδειξε όσο κι αν είναι νωρίς ακόμη, ότι η θέση της είναι στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας.

Η αποψινή αναμέτρηση έχει φαβορί και αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι. Χωρίς βέβαια να βρίσκονται σε επαρκή βαθμό ετοιμότητας, έχουν τον πρώτο λόγο για την επικράτηση. Προσωπικά βλέπω γκολ στο Auguste Delaune ίσως και εκατέρωθεν και ο συνδυασμός αυτών, οδηγεί στην επιλογή των δύο τουλάχιστον γκολ της Lyon.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (2e journee)
21:45 Stade de Reims – Olympique Lyonnais Olympique Lyonnais Over 1.5 Goals (1.72) 1-0 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This