Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με τον πιο συναρπαστικό τρόπο ξεκίνησε η δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1, που είδε τη νεοφώτιστη Reims να κάνει το 2 στα 2 επικρατώντας της Lyon αυτή τη φορά. Αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα είναι το ορεκτικό για το ενδιαφέρον της αγωνιστικής που περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις απόψε. Πάμε να τις δούμε:

En Avant de Guingamp (12) – Paris Saint-Germain (3)    @ Stade du Roudourou, Guingamp

Προϊστορία:  5 – 5 – 4  (τελευταία 20ετία:  3-3-4,  7/10 Under,  6/10 NG,  6/10 2-3 Goals)

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εκκίνηση των δύο ομάδων. Με ήττα στην έδρα της St.Etienne οι Rouge et Βlanc που υποδέχονται τους Παριζιάνους και ίσως είναι αυτή η ευκαιρία να κλέψουν κάτι από το παιχνίδι, τώρα που οι πρωταθλητές δεν έχουν βρει ρυθμό κι έχουν απουσίες. 

Επειδή είναι πολύ πιθανό το σκοράρισμα των γηπεδούχων ενώ και η άνετη νίκη της Paris SG επί της Caen δεν είναι ενδεικτική της ετοιμότητάς της, θα δώσουμε δύο γκολ πλεονέκτημα στους γηπεδούχους που παραδοσιακά βάζουν δύσκολα στους Παριζιάνους στο Roudourou.
.

Amiens SC (17) – Montpellier Herault SC (13)     @ Stade Crédit Agricole de la Licorne

Προϊστορία:  4 – 2 – 0  (5/6 Under,  3/6 GG,  4/6 2-3 Goals)

Χωρίς βαθμό έμειναν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα κι όσο αυτό ήταν αναμενόμενο για την Amiens που είχε -αν και διεκδίκησε- λίγες πιθανότητες στην έδρα της Lyon, για τη Montpellier ήταν σοκ όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και ο τρόπος που έγινε, με το γκολ της ήττας να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις. Απόψε, αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη, αλλά και καμία δεν θα ρισκάρει δεύτερη ήττα.

Αμφίρροπη αναμέτρηση με αρκετή ισοπαλία μέσα, επειδή όμως δεν θα μπλέξουμε με σημείο θα πάμε στην επιλογή του under που είναι μεν χαμηλή αλλά αποδεκτή για τα δεδομένα του παιχνιδιού.
.

Stade Malherbe Caen (19) – OGC Nice (14)     @ Stade Michel d’ Ornano, Caen

Προϊστορία:  8 – 9 – 3  (τελευταία 10ετία:  3-4-1,  7/8 Under,  4/8 NG)

Ανέτοιμες σε μεγάλο βαθμό και οι δύο, φανέρωσαν κυρίως την επιθετική τους ανυπαρξία. Εκτός του ότι έμειναν μακριά από το γκολ την προηγούμενη εβδομάδα δεν έδειξαν κάτι ικανοποιητικό στον τομέα της δημιουργίας και των ευκαιριών.

Κακός δαίμονας η Caen για την ομάδα της Κυανής Ακτής, που βρίσκει πάντα τον τρόπο να τους δυσκολεύει. Στην πρεμιέρα καμία από τις δύο ομάδες δεν έπεισε επιθετικά και αυτό με οδηγεί στην επιλογή του under.
.

Dijon FCO (9) – FC Nantes (15)     @ Stade Gaston-Gerard, Dijon

Προϊστορία:  2 – 2 – 2  (4/6 Under+NG)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους Dijonnais που έκλεψαν τους τρεις βαθμούς την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και απόψε υποδέχονται τη διαφοροποιημένη συγκριτικά με τις προηγούμενες σαιζόν Nantes, με μοναδικό στόχο το 2/2. Για το πετύχουν αυτό θα χρειαστεί να βρουν γκολ απέναντι σε μια άμυνα που παραδοσιακά δεν είναι από τις πιο εύκολες.

Ενδιαφέρον στα γκολ των γηπεδούχων στο συγκεκριμένο ματς, ελπίζοντας να σκοράρουν παραπάνω από μία φορά -με επιστροφή στην περίπτωση που σκοράρουν ακριβώς μία.
.

AS Monaco (5) – Lille OSC (4)     @ Stade Louis II, Monte Carlo

Προιστορία:  25 – 14 – 9  (τελευταία 10ετία:  3-3-2,  5/8 Under,  5/8 NG)

Εντυπωσίασε η ομάδα του Πριγκιπάτου που παρ’ ότι αποδυναμωμένη και με απουσίες, πέρασε από μια τόσο δύσκολη έδρα όπως αυτή της Nantes. Πρεμιέρα μπροστά στο κοινό της, θα έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες και να πλασαριστεί εξαρχής στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. 

Θα κινηθώ χαμηλά σε αυτό το παιχνίδι και θα πάω στον απλό άσο των γηπεδούχων, που είναι μεν χαμηλός ωστόσο βρίσκεται σε πιο υψηλές αποδόσεις απ ότι θα τον βρίσκαμε πέρυσι- και πιο παλιά. Αν κάποιος ζητά αποδόσεις, μπορεί να τον συνδυάσει και με γκολ.
.

Stade Rennais FC (15) – Angers SCO (11)     @ Roazhon Park, Rennes

Προϊστορία:  19 – 5 – 7  (τελευταία 20ετία:  2-1-0,  όλα Under,  2/3 NG)

Παρ ότι έκαναν μια πολύ καλή αρχή οι Rennais στην έδρα της Lille, κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά (της ώρας, όχι απλά του παιχνιδιού) να βρεθούν πίσω στο σκορ και να ηττηθούν τελικά με το βαρύ για τις συνθήκες 3-1. Απέναντί τους θα βρουν την ομάδα που έπεσε θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης/ανατροπής της πρεμιέρας και ίσως και αρκετών ετών.

Θεωρώ ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, θα παίξει ρόλο και η τύχη, κατά συνέπεια θα επιλεγεί η νίκη των γηπεδούχων, που θα κάνουν το πρώτο θετικό βήμα της χρονιάς.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (2e journee)
18:00 EA Guingamp (+2.5) – Paris St.Germain 1 (1.55) 1-3 FT
21:00 Amiens SC – Montpellier HSC Under 2.5 Goals (1.50) 1-2 FT
21:00 SM Caen – OGC Nice Under 2.5 Goals (1.55) 1-1 FT
21:00 Dijon FCO – FC Nantes Dijon FCO Over 1 Goals (1.61) 2-0 FT
21:00 AS Monaco – Lille OSC 1 (1.55) 0-0 FT
21:00 Stade Rennais FC – Angers SCO 1 (2.00) 1-0 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This