Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με τρεις αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Ligue 1. Πάμε να τις δούμε:

RC Strasbourg (7) – AS Saint-Etienne (9)     @ Stade de la Meinau, Strasbourg

Προϊστορία:  24 – 12 – 13  (τελευταία 20ετία:  3-1-3,  5/7 Under,  5/7 NG)

Με νίκη ξεκίνησαν τη φετινή τους περιπέτεια οι δύο ομάδες, με τους Stephanois να επικρατούν εντός έδρας της Guingamp ενώ μία μέρα αργότερα η Strasbourg απέδρασε από την έδρα της κουρασμένης -από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις- Bordeaux με 2-0. Απόψε αμφότερες θα επιδιώξουν να διπλασιάσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Παρ’ ότι υπάρχει πολλή ισοπαλία σε αυτή την αναμέτρηση, εάν πάει προς κάπου η νίκη θεωρώ ότι θα είναι για τους γηπεδούχους που είναι σε θέση να εκμεταλλευθούν την έδρα τους. Ισοπαλία ή νίκη για τη Strasbourg η επιλογή μας εδώ.
.

Toulouse FC (20) – FC Girondins de Bordeaux (16)     @ Stadium Municipal de Toulouse

Προϊστορία:  17 – 13 – 13  (τελευταία 10ετία:  6-2-2,  6/10 Over,  5/10 NG)

Έντονο το παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο της Bordeaux, με την απόλυση του Poyet από την τεχνική ηγεσία μετά την αντίδρασή του για την παραχώρηση του βασικού επιθετικού Laborde στη Montpellier. Υπήρξαν έντονες διαφωνίες στις τάξεις της ομάδας, με αποτέλεσμα η ηρεμία να είναι το βασικό ζητούμενο.

Η Toulouse δεν μπήκε καλά και μετά τη βαριά ήττα από τη Marseille, θα επιδιώξει να επιτύχει την πρώτη της νίκη. Εάν μάλιστα βρει τους Γιρονδίνους αποπροσανατολισμένους, θα είναι μοναδική τους ευκαιρία. Γι αυτό το λόγο θα πάμε με το 1Χ σε συνδυασμό με τα λίγα γκολ (under 3.5).
.

Nimes Olympique (8) – Olympique de Marseille (6)     @ Stade des Costières, Nimes

Προϊστορία:  11 – 7 – 9  (πιο πρόσφατη αναμέτρηση το 1994, τελευταία 10 ματς:  2-1-7,  7/10 Over+GG)

Τελευταία χρονικά αναμέτρηση, μεταξύ της νεοφώτιστης Nimes και της Marseille, που συνόδευσαν την πρεμιέρα τους με νίκη και μάλιστα με γκολ. Εξαιρετική ανατροπή της Nimes στην έδρα της Angers (4-3 από 1-3) ενώ οι Μασσαλοί επικράτησαν εύκολα της Toulouse.

Οι φιλοξενούμενοι του Rudi Garcia έχουν μεγάλα σχέδια για τη φετινή σαιζόν και σε παιχνίδια σαν το αποψινό, έστω και αν ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι επαρκής, θα πρέπει να το αποδείξουν. Στη Marseille λοιπόν το σημείο αυτού του παιχνιδιού και το διπλό, έστω και αν το περίμενα πιο ψηλά.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (2e journee)
16:00 RC Strasbourg – AS Saint-Etienne 1X (1.51) 1-1 FT
18:00 Toulouse FC – FC Girondins de Bordeaux 1X & Under 3.5 Goals (1.67) 2-1 FT
22:00 Nimes Olympique – Olympique de Marseille 2 (1.78) 3-1 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This